A Plejádi Tachyon Kamra könyv, a nemzetközi Tachyon Kamra tulajdonosok valamint Cobra közreműködésével és támogatásával született meg.

 

Olyan cikkek, interjúk és tapasztalatok gyűjteményét találod benne, melyek segítségével közelebb kerülhetsz a Tachyonok működésének megértéséhez. A Plejádi Tachyon Kamra könyv tartalmaz továbbá egy exkluzív interjút Cobrával, amit kimondottan e könyv kapcsán készítettünk el. Bónuszként pedig a könyvben található még egy 10%-os kedvezmény kártya is, mely felhasználható egyszeri alkalommal a magyarországi tachyon kamrában!
A könyv célja, hogy ez a csodálatos technológia szélesebb körben is bemutatásra kerülhessen azon emberek számára, akik nyitottak erre.

Ahogy lassan közelítünk a régóta megjövendölt Aranykorhoz, a Plejádok felkérték a Phoenix csoport csapatát, hogy kezdjék el terjeszteni a gyógyító technológiáikat az emberiség körében. A Plejádiakkal együttműködve kifejlesztették a Tachyon Kamrákat, melyek lehetővé teszik, hogy a Tachyonok a magasabb dimenziókból a fizikai anyagba érkezzenek. Általuk, ma már mindannyiunk számára elérhető ez a fejlett technológia, a világ minden táján.

“A bizonyítékok tiszták, hogy a Tachyon a jövő technológiája. Felkínálja a fejlődés lehetőségét, a káoszon keresztül a rend új szintjeire. Fel fogja emelni a tudatosságunkat, és visszaadja azt az egyensúlyt, amely ahhoz kell, hogy megtapasztaljuk a béke megteremtéséhez szükséges felismerést. Az igazság az, hogy a Tachyon nem tudja megváltoztatni a világot, de mi egyénileg meg tudjuk ezt tenni. Még nem késő. Ha mindannyian megtalálnánk a szeretet, a béke és az egyensúly helyét amit a Tachyon hoz az életünkbe, meg tudnánk változtatni a világot.”

The Healers Journal

A Tachyon használata, nem csak egy teljes holisztikus gyógyászati modellt prezentál, hanem egy folyamatot, ami által minden élőlény tovább tud lépni a ragyogó egészség és a bensőséges kapcsolat felé MINDENNEL, AMI VAN.

„Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek a Tachyon Kamrát! Ez egy csodálatos lehetőség a számunkra, amit nemrég én magam is megtapasztaltam. Leírhatatlan érzés, élmény ebben az energiában lenni, érezni az erejét, a hatásait, amelyek hosszú távon is elkísérnek, ugyanakkor azonnali fizikai eredményeket is tapasztaltam. Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem, biztosan sokszor el fogok még látogatni a kamrába!“
Zentai Anna asztrozófus, önismereti tanácsadó

„Mint orvos kutató és az ortopéd masszázs, a jóga és az aromaterápia gyakorlója, nagyon sok különböző készüléket, módszert és eszközt próbáltam már ki a magasabb tudatosság elérésének érdekében, és biztosan kijelenthetem, hogy semmi amivel eddig találkoztam, nem kapcsolt össze a Forrással olyan erőteljesen és meghitten, mint a Tachyon kamra.”
A. Scottsburg, Oregon

A Tachyon Kamra mint tiszta tudatosság, árasztja a szeretet energiáját. Az Egységet reprezentálja a feltétel nélküli szeretetben. Ez a misztikus technológia, melyben a tudomány és a spiritualitás ötvöződik, elvezet minket a nullponti energia felismeréséhez önmagunkban, annak érdekében, hogy felemeljük a test/elme/lélek hármasát egy magasabb rend szintjére.

“Egy fantasztikus szerkezet a mi csillagtestvéreinktől…köszönet a Phoenix csapatnak és Cobrának, hogy felépítették és lehetővé tették, hogy ezt megtapasztalhassuk. Úgy érzem ez csak a kezdet. Nem találtam szavakat a kamrában, csak végtelen szeretetet éreztem és hálát. Olyat amit mindig is kerestem, de nem találtam meg. Eddig. Hála hála hála nektek! Köszönöm”
P.J., Magyarország

“Az ég SZERETETE. Egy nagyon szentséges energia érkezett a testembe…egy portál nyílt és sok teremtmény küldte számomra a SZERETETüket. Nagyon megérintődtem…fél órával később még mindig sírok és nevetek.”
Michal, Németország

“A legjelentősebb előnye, hogy ezek a Tachyon kamrák az emberi teremtmény minden szintjét harmonizálják. A fizikai testet, a magasabb energia testeket és valójában ez a technológia az, amely tulajdonképpen össze tud minket kapcsolni a Forrással.….A legfontosabb, hogy nyitott elmével próbálják ki ezt a technológiát és hagyják, hogy a Tachyonok magukért beszéljenek.”
COBRA

Már megrendelhető!

Ár: 6500HUF + 1850 Belföldi szállítási költség
Fizetési lehetőségek: előreutalás, készpénz, utánvét
Megjelenési dátum: 2020.november 4. 

 

Megjegyzés: (Kérjük, hogy írd meg nekünk a számlázási/szállítási címedet, telefonszámodat és email címedet)

Az ASZF-et és az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező

A kristálylépcső

Kapcsolat

Tachyon Hungary Kft

Email

chamber@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Mogyoród, Magyarország 

Fő támogatóink

Hírlevél