EMLÉKSZEM AZ EGYSÉGRE

Most van itt az idő, hogy emlékezzünk az elhívásra.
Most van itt az idő, hogy emlékezzünk az igazságra

Flo Aeveia Magdalena: Emlékszem az Egységre – Mária Magdolna története

2019-ben egy csodálatos könyv került a kezünkbe, ami nagyon mély hatással volt és van ránk a mai napig is. Elhatároztuk, hogy segítünk abban, hogy még szélesebb körben megismerhessék az emberek és ezzel fejezzük ki hálánkat, egy varázslatos lélek, Kovács Gabriella nővérünk felé, aki már a Fénylényekkel együtt figyeli lépteinket.

AZ EMLÉKSZEM AZ EGYSÉGRE Mária Magdolna története. Egy szívet melengetően szeretetreméltó nőé, aki emlékszik az ő egységére a szellemmel és minden dologgal. Ez az emlékezet vezeti őt a béke látomására, amit igyekszik elhozni a világba.

Alázattal, bátorsággal és könyörülettel él a szívében , nem engedi meg senkinek , hogy a gondolkodását alakítsa vagy a lélekből hozott döntéseit befolyásolja. Tudja, hogy csak ő maga dönthet az igazságából, és ezért bátorsággal és elszántsággal egyre erősebben éli ezt az igazságot, emlékezvén a Tervre, hogy ki ő valójában, miért született és mit jött betölteni.

“Magdaléna és Krisztus történetén keresztül nem csak egy történelmi eseményt ismertem meg, hanem megértettem és ami talán még fontosabb elkezdtem élni a lélek útját, a saját lelkem útját.

Rájöttem, hogy nem az elmének szóló tanításokban találom meg az igazi, felszabadító boldogságom, hanem ha rájövök, hogy ki is vagyok valójában. Valójában alatt azt értem, hogy nem csak most ebben a testben, hanem megismerem, visszaemlékszem a lelkem igaz természetére, megengedem magamnak, hogy a lelkem kövessen, még ha az emberi példa és szokás teljesen mást is mond. Megértettem, hogy szellem vagyok és fény (természetesen testben, amit imádok) de ebből a nézőpontból minden teljesen más.Ha én a lelkem teljességét és igazságát élem, azzal neked is nagyon jót teszek. Amikor így vagyunk együtt ez megérinti benned is a lelked rétegeit. ”- Kovács Gabriella- A könyv fordítója

A KÖNYV  MEGRENDELHETŐ!

Mária története az Egység ígéretének a beteljesedése. Miközben olvasod ezt a könyvet , meghívlak, hogy éld meg Máriával együtt ezt a történetet, érezd őt a szívedben, és emlékezz a varázslatára, arra a részedre, ami tudja, hogy mi mind egyek vagyunk.
Emlékezz az Egységre…

Flo Aeveia Magdalena: Emlékszem az Egységre – Mária Magdolna története könyv ára: 5500 Ft (Csak személyesen vehető át!)

A megrendeléskor szükségünk lesz a nevedre, e-mail címedre és a telefonszámodra. A könyv előzetes időpont egyeztetés után, személyesen átvehető!

Az ASZF-et és az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező

A kristálylépcső

Most a szereplők összegyűlnek azért, hogy összejöjjenek az emberiség utolsó felvonására,

AZ EMBERISÉG EGYSÉG IRÁNTI VÁLASZTÁSÁRA.

Gyülekeztek, és ezért itt az idő.

Nincs több kérdés, amit meg kellene válaszolni.

Hidd, hogy ez az utolsó felvonás,

és a terv

igazság formában

minden időben

MOST!

Amikor úgy döntünk, hogy formába születünk, belépünk a létezés kristályaiba, ami a lélek fogantatásának a helye.

Körbevéve az örökkévalósággal.

A lelkünk megszületik és aztán egyesével a fény lényei körbevesznek minket ahogy utazunk a világok közötti térben.

Itt minden idők minden tudása nyilvánvalóvá válik számunkra,

mindent látunk, és emlékezünk , és megértünk, ahogy kiválasztjuk az elhívásunkat, a sorsunkat és az identitásunkat, a fény lényei beszélnek hozzánk az utazásunkról.

Tanácsot adnak nekünk az életleckénk tanulásáról, bátorítanak minket, hogy emlékezzünk az élettervre ami bennünk van.

A fénylények támogatása által belekódoljuk az elhívásunkat a lelkünk legmélyebb aspektusába, úgy , mint egy magot, amit úgy hívnak a fény magja, és mindannyian emlékszünk erre a kódra pontosan a kiválasztott pillanatban.

A fény és a tudás lényei, arcok nélkül, nevek nélkül, és személyazonosság nélkül, vezetnek bennünket és tanítanak bennünket szereteten és türelmen keresztül, hogy emlékezzünk a lelkünk sorsára. És a név nélküliek megtanítanak minket, hogy az emlékezésben a lélek üzenete adódik át a világnak és a személyes és kollektív sors ezáltal biztosítva van.

És így kezdődik ez el.

-“Ez a kezdet,”-mondták a Név Nélküliek.

-“Igen,”, válaszolta Jézus, “Tudom, hogy ez igaz, és mégis…”

-“És mégis?”

-“Tudom, hogy a legtöbb ember azt fogja gondolni, hogy ez a vég. Néhányuknak ez 2000 évet fog tartani, hogy megértse, hogy rájöjjön az igazságra. Sokan azt fogják gondolni, hogy kudarcot vallottam, és ami a legfontosabb,” megállt, “Hogy ti kudarcot vallottatok!”

-“És ez elkeserít téged?”

-“Igen. Ez olyan összetettnek tűnik, olyan nehéznek és bizonyos értelemben hiábavalónak is. Miért teremtjük mindezt? Azért, hogy az emberek újra keressenek?”

-Nem, nem. Már elég régóta keresnek. Most eljött az idő, hogy találjanak is – , hogy felismerjék, és hogy emlékezzenek arra, hogy ők nem különböznek tőled. Hogy ezt igazán megértsék.A tanulások évei elhozzák nekik azt a felismerést, hogy ők egyek veled. Úgy, ahogy te is egy vagy velük. Ők ezt keresik, minden lélek egységét.Te pedig annyira fogod őket szeretni, hogy meghalj értük, hogy bebizonyítsd, hogy egy vagy velük. Egy ideig imádni fognak téged, amíg lesz elég tudatosság ahhoz, hogy emlékezzenek, hogy a kezdet és a vég az egy.

-Miért felejtik ezt mindig el? Nem volt már nekik erre száz példájuk?Oly sok lélek mutatta meg nekik a világosságot. Már olyan sokszor megcsináltuk ezt, olyan sok helyen és olyan sok módon.

-És te nem találtad meg az utat? Neked nem ugyanez volt?A te tudatosságodnak is ennyi idő kellett, hogy magába foglalja a tanulását és az energiáját annak, ami szükséges ahhoz, hogy 144 lelket végigvezessen ezen a folyamaton. Ez a 144 lélek meg fog születni veled együtt a Krisztus testébe, és úgy fogják őket hívni, hogy aspektusok. Összeolvadnak a formába a fénnyel , amit te fogsz elhozni. És aztán 2000 évvel később, amikor eljön az idő a fény számára, hogy ismert legyen és emlékeznek rá a Földön, az aspektusok újra megszületnek, mint különálló lelkek. El fogják hozni a a fényt a létezésbe. Az idő el fog jönni az emberek számára, hogy emlékezzenek. Tudni fogják, hogy ugyanolyanok mint te vagy, és azért jöttek, hogy csatlakozzanak hozzád a fényben.

Sok szintje van a teremtésnek és a tudásnak sok ösvénye, és Krisztus megnyitotta ezeket a Földön folytatott szolgálata alatt. Amikor eljött az ideje, hogy eltávozzon a formából a fénybe, a terv világos volt, hogy a tudatosság szintjeit, amiket megnyitott a Földön, be kell zárni, és azok zárva maradnak egészen addig amíg Krisztus fénye vissza nem fog újra térni a Földre 2000 év múlva. Amikor meghalt, a terv, amit beteljesített, el lett helyezve a Földre tudásként, és a királyságok tárolták addig, amíg az emberek fénye ki nem szabadítja azt. Krisztus eggyé tette a királyságokat amik az ő eltávozása után különállóak lesznek, és várakoznak addig , amíg az emberek nem emlékeznek vissza arra , hogy ők fények, és újra nem válnak eggyé a Földdel és annak királyságaival.Jézus volt a kulcsfontosságú tudatosság, amire a jövő épült, és amit mi megvalósítottunk, az ettől a pillanattól számított 2000 év múlva fogja meghozni a gyümölcsét.

A földi idő kezdetén az emberek a női út szerint éltek, tanultak a Földtől, és az ő táplálásából, és a teremtés láthatatlan lényegéből. És aztán ez az út megváltozott, és az emberek élték a férfiutat, a szó erejét, a gondolkodás választását, és annak a választását, hogy csak a láthatónak adjanak hatalmat.

Az emberek elnevezték a láthatatlan lényeget, úgy hívták, hogy isten, láthatóvá tették törvényen és valláson keresztül, maguktól távol helyezték, keresték, hogy megtalálják az erőt magukon kívül, ezzel megteremtve az anyagot.

Próbáltak másokat formálni, azért harcoltak, hogy ellenőrzésük legyen a szó és a kard fölött, mert a világ hatalmát mások formálásán keresztül lehet megszerezni, azon keresztül, hogy másokat ugyanarra az igazságra kényszerítsenek.

Az emberek először elválasztottságot fognak érezni, és később felismerik az ellentmondásoknak az egységét. Ezekenek az ellentmodásoknak az egysége csak azután fog eljönni, miután az emberek megismerik a háborút, és a békét választják,

miután megismerik a hatalmat, és az igazságot választják…

Mert az ő választásaik fogják elhozni nekik a belső bölcsesség megismerését, és az egység emlékezetét.

Nincsen elválasztottság, mert bennetek van a lélek magja, ami az egység és az igazság, amit kerestek. Ez nem rajtatok kívül létezik a világban. Ez bennetek létezik. Bennetek van a halál és a születés, a fény és a sötétség, a béke és a hatalom. A lélek és a tudás bennetek a találkozópontja a szellemnek és a testnek.

Az egység amit kerestek!

Tudjátok, hogy a világ világossága bennetek van, és ez tartalmazza minden népek és minden élet túlélésének a kulcsát!

Tiétek a béke küldetése, én népem.

Tiétek a szeretet küldetése, én népem. Ne keressetek tovább! Ne vágyakozzatok tovább! Amit kerestek, azt az Istenek már megadták nektek. Vegyétek igénybe mindannyian születésetektől fogva adott isteni jogotokat! Senkinek ne adjátok oda a hatalmat, hogy uralkodjon a szíveteken, mert az Isten és az Istennő tudása bennetek van. Az idő közel van – a mennyek királysága bennetek. van. A mennyek királysága nem fent van a mennyei Apánkkal és Anyánkkal. Az itt van, velünk lent! Mi együtt vagyunk a mennyek királysága. Ti és én, és az összes ember.

Mi fényből születtünk!

Mi hordozzuk a fényt!

Mi vagyunk a fény!

A fény bennünk van!

Hagyjátok, hogy ez a fény úgy ragyogjon az emberek előtt, hogy az emberek megtudják az igazságot, mert ti vagytok!

Áldottak azok , akik fényt ragyogtatnak a világ sötétségében, mert ti meg fogjátok találni a mennyek királyságát!”

…Az elengedésben van a találás és a haldoklásban a születés, és a pusztításban a teremtés és ez mind egy és mi mind egyek vagyunk, és minden idő a most volt.

És az igazság él minden lélekben

minden időben

minden személyben

és országban

és civilizációban

és minden bolygórendszerben

minden kontinuumban

minden időn és helyen keresztül

AZ IGAZSÁG ÉL.

A pillanatok összeolvadtak, és el fog jönni egy idő, amikor minden testben minden lélek minden aspektusa emlékezni fog minden dolgok egységére, és akkor lesz ÚJRA BÉKE a hegyeimen,béke újra a kertjeimben. És végül a tervet beteljesítettük és megmutatták nekem a feloldását. És a megoldásban 2000 évvel később voltunk a pillanatnak ettől az elmúlásától.

És az emberek megfogták egymás kezét a tengereken keresztül,

és az ő elméik összekapcsolódtak a tudatosságban.

És nem volt elválasztottság.

És minden gyermek minden emberhez tartozott.

És minden házasság egységet teremtett.

És a versengés halála lett az elfogadás születése.

És a kapzsiságot felváltotta az adás, és a félelmet felváltott annak emlékezete, hogy minden királyság együtt táncol harmóniában.

És ahogy néztem , az emberek lábai fényt gyújtottak a Földön.

És ők virágokat hoztak, hogy megünnepeljék a Földdel, a mennyekkel és egymással való kapcsolódásukat.

Mert nem volt elválasztottság.

És ők valójában emlékeztek.

Képzeld el, hogy most a szereplők összegyűlnek azért, hogy összejöjjenek az emberiség utolsó felvonására, AZ EMBERISÉG EGYSÉG IRÁNTI VÁLASZTÁSÁRA.

Nézd, és ismerd fel a családunkat, ami igaz eredetünk családját, mert semmi más nem számít.

Mert csak a te lelkednek a családja hív.

Csak arra a pillanatra nézz, ami elhozza neked azt a kapcsolódást, amit keresel.

Csak a te lelkedre nézz, hogy elmondja neked a saját maga fontosságát.

FIGYELJ!FIGYELJ! A HÁRFA ÉS A DOB HANGJÁRA! FIGYELJ!

Figyelj! Az idő hív…

NÉZZ!

Nézz! Az idő üdvözül!

Legyél az üdvözléssel és a hívással, és mélyen magadban érezni fogod a választ, a válasz ritmusát a létezés ütemére.

Ne keress tovább, mert megtaláltad az utat haza.

Belül fekszik és elkezdte az utolsó igaz trombita hívását.

Gyülekeztek, és ezért itt az idő.

Nincs több kérdés, amit meg kellene válaszolni.

Hidd, hogy ez az utolsó felvonás,

és a terv

igazság formában

minden időben

MOST! 

-Flo Aeveia Magdalena: Emlékszem az Egységre – Mária Magdolna története (részletek)

Kapcsolat

Tachyon Hungary Kft

Email

chamber@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Mogyoród, Magyarország 

Fő támogatóink

Hírlevél