LOVETUNER MOZGALOM

Sigmar Berg – Lovetuner vezérigazgató és alapító

A küldetésünk az, hogy terjesszük a szeretetet. Arra szeretnénk bátorítani  az embereket világszerte, hogy képessé váljanak arra, hogy támogassák a bolygónkat a frekvenciájuk emelésével és segítsenek egy jobb világot teremteni. Szeretnénk bemutatni neked a Lovetunert és az ő 528Hz frekvenciájának varázslatos gyógyító erejét. A Lovetuner mozgalomunk nagy követő táborral rendelkezik és a Lovetuner alapítványunk világszerte támogatja a közösségeket.
Ez a küldetés, mindannyiunkat a fejünkből a szívünkbe kalauzol el és nagy odaadással, alázattal és hálával teljesítjük ezt a küldetést. Szeretnénk meghívni, hogy támogatásoddal csatlakozz hozzánk, hogy átléphessünk minden határt és újra egyesítsünk minden szívet.

„Szeretnénk a globális közösséget arra inspirálni , hogy harmóniában jöjjenek össze a szeretetteljesebb összetartozás érdekében.”
Sigmar Berg

Lovetuner vezérigazgató és alapító

Amikor megismertem az 528Hz frekvenciát és elkezdtem a Lovetunert, egyetlen dolog villant fel az elmémben: A Lovetuner azaz eszköz, ami meg fogja gyógyítani a világot.

Sosem tekintetem csupán termékként a Lovetunerre. A frekvencia megérintette a szívemet és egy sokkal hatalmasabb univerzális küldetés született és valósult meg. Anélkül, hogy tudtam volna , hogy merre visz ez az utazás, megalkottam egy szlogent: „Egy út”. És pontosan ezt jelenti a számomra. Ez egy belső utazás, hogy meggyógyítsd önmagad és a kollektívet.
Rögtön láttam, hogy a Lovetuner egy kulcs mindenki számára – nem számít, hogy spirituálisan előre haladott valaki vagy csupán kíváncsi – , hogy azonnal kapcsolódjon az Isteni szeretet hálójához.
Sok évnyi tanulás és kutatás után, abban a szerencsében volt részem, hogy az erőfeszítéseimet és a küldetésemet, rengeteg spirituális tanár és korunk felvilágosult lelke ismerte el és támogatta.

Azóta is a legnagyobb szenvedélyem maradt, hogy megosszam a Lovetuner csodálatos erejét és a tapasztalataimat. A Lovetuner kereskedelmi sikere lehetővé tette a számunkra, hogy elindítsuk a Lovetuner alapítványt, ami azóta már gyerekek és tanárok tízezreinek segített az iskolákban a tudatosság gyakorlásában, a stressz és a szorongás leküzdésében.
Erősen hiszem, hogy a következő generáció megérdemli, hogy újrakapcsolódhasson a szívével.

Mindannyiunk számára a gyógyulás és a változás, csak akkor történhet meg, ha egytől egyig visszatérünk (a fejünkből) a szívünkbe. A fő célom, hogy visszavezessem az embereket a saját erejükhöz, szívük bizadalmához és a Lovetunerrel a frekvencia mezőhöz valamint a rezgéshez való kapcsolódáshoz. Az az érzelmi intelligencia, ami a Lovetuneren keresztül sejtszinten megtapasztalható, az pontosan az a fejlődés, ami képessé tesz arra, hogy tudatában légy és lásd egy madár szemszögéből tekintve a szükségtelen és egészségtelen mátrixot, melyet szívtelen technokraták és minket „emberi erőforrásoknak” nevező kormányok alkottak meg.

Csak egy srác vagyok, aki azt a küldetést viszi, hogy összekapcsolja és egyesítse az embereket.
A Szeretet és a Béke küldetésének is hívhatod a Lovetunert. Emberek ezreivel hangoltam egyénileg és csoportosan is. Megosztottam velük a tudásomat, de az első pillanattól kezdve tudtam, hogy a tényleges munka ami segített számukra, az a Lovetuner volt és én ebben csak egy segítő vagyok. Jelenleg, több mint 25000 tanár használja a Lovetunert a diákjaival az amerikai állami iskolákban. Cégünk és a Lovetuner csoport vezetők, támogatják a közösségi programokat és 2014 óta az iskolákban a Lovetunerrel, a tudatosságot tanítják.

A Lovetuner alapítvány, az oktatási szektor mellett, a veteránokra és az öngyilkosság megelőzésére is fókuszál. Azt látva, hogy milyen sokakat gyógyított meg, tett boldoggá a Lovetuner – és mindazon történetek amiket a világ minden tájáról megosztottak velünk valamint a közérzet javító ágazatban dolgozó orvosok, gyógyítók és prominens személyek erőteljes támogatása,- egyértelművé tette a számomra, hogy a Lovetuner egy alapvető gyógyító eszköz és egy gyors kapcsoló a forráshoz.

Arra bátorítalak, hogy csatlakozz a Lovetuner utunkhoz, hogy egy sokkal békésebb, elviselhetőbb, szeretőbb, boldogabb és egészségesebb hellyé tegyük ezt a világot.
Megtiszteltetés a számomra, hogy megadhatom neked azt a lehetőséget, hogy felemelj másokat a teljes potenciáljukhoz és ahhoz, hogy egy magasabb frekvencián rezegjenek.

Kapcsolódjunk össze mindannyian a Szeretet frekvenciájának erejével és szívünk azon vágyával, hogy felülkerekedjünk az elkülönülésen és a polaritáson. – Sigmar Berg – Lovetuner vezérigazgató és alapító

EGY Világ, EGY Szeretet, EGY Hang. EGY Út.

Ha szeretnéd támogatni a Lovetuner alapítványt, látogass el oldalukra: lovetuner.com

Köszönjük, hogy csatlakozol hozzánk küldetésünkben és a a Lovetuner révén hozzájárulsz egy békésebb, igazságosabb, fenntarthatóbb, boldogabb és egészségesebb világ létrehozásához!

Elérhetőségek

Tachyon Hungary Kft

Email cím

info@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Mogyoród, Magyarország

Fő partnereink