Dolores Cannon: Az Önkéntesek három hulláma és Az Új Föld

Ez a lenyűgöző élménybeszámoló fellebbenti a fátylat azokról a kozmikus erőkről, amelyek az elmúlt 66 évben hatást gyakoroltak a világunkra. Az emberi faj fennmaradása érdekében, kívülről érkezett a segítség.

1945-ben, az atombomba robbanásakor „védelmezőink” és „figyelőink” a világűrben látták, hogy a Föld egy katasztrofális ütközőpályára került. A be nem avatkozás elsődleges irányelve megakadályozta őket abban, hogy bármit is tegyenek, ám ekkor előálltak egy zseniális tervvel, hogy megmentsék a Földet és segítsék őt a Felemelkedésében. Úgy vélték, ha “kívülről” nem is avatkozhatnak be, talán „belülről” befolyásolhatják az eseményeket. Ezért felhívást hirdettek önkéntesek számára, hogy jöjjenek és segítsenek. „A Föld bajban van – ki szeretne önkéntesnek jelentkezni?”

A Földön élő őshonos lelkek túlságosan beleragadtak a karma kerekébe. Az egyetlen remény, az olyan tiszta lelkek eljövetele volt, akik soha nem estek a karmikus körforgás fogságába.

Dolores Cannon hipnotizációs munkája során fedezte fel az önkéntesek három hullámát. Néhányan közvetlenül a „Forrásból” érkeztek, és korábban soha nem éltek semmilyen fizikai testben. Mások űrlényként éltek más bolygókon vagy más dimenziókban. Mivel a földi dimenzióba való belépéskor minden emlék törlődik, nincsenek tudatában a küldetésüknek. E gyönyörű lelkeknek nehéz dolguk van a mi kaotikus világunkba való beilleszkedéssel. Ezek a lelkek, létfontosságú szerepet töltenek be. Ők segítenek mindannyiunknak az Új Földre való felemelkedésben.

Úgy hangzik mindez mint egy sci-fi regény egy részlete, nemde? Nos, ez nem egy kitalált történet…

Érdekel a folytatás?

Szeretnéd tudni, hogy mik az önkéntesek jellemvonásai? Mik voltak az újoncok által tapasztalt nehézségek és hogyan hat a váltás a fizikai testre? Kíváncsi vagy, hogy mi a földönkívüliek és a fénylények szerepe a váltásban? Kik a Rács Őrzői és mit jelent az, hogy Új Föld?

Mindezekre választ találsz ebben a fantasztikus könyvben, aminek magyar nyelvű fordítását Pávay Balázs készítette el.

Megrendelés: book@tachyonhungary.com

Ára : 8500Ft+kiszállítás

A könyv az EcoFamily üzleteiben is kapható!

#dolorescannon, #volunteers, #onkentesek, #felemelkedes, #azesemeny, #5d, #ujfold, #fenylenyek, #tachyonhungary, #haromhullam, #vilagitotorony, #szeretet, #fenygyozelme, #regresszio, #kvantumgyogyitas, #konyv

Kapcsolat

Tachyon Hungary Kft

Email

chamber@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Mogyoród, Magyarország 

Fő támogatóink

Hírlevél