Ormus

Étrend-kiegészítő

Vancouver Island Ormus Folyékony Étrend-kiegészítő

A Vancouver Island Ormus tengervízből kinyert folyékony étrend-kiegészítő alapja 100%-os tiszta óceáni ásványok, amelyeket a kanadai Vancouver-sziget nyugati partjáról nyerünk. Termékünk ásványi anyagokat, nyomelemeket és makro tápanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a szervezetünk megfelelő működéséhez. A cink a szervezet antioxidáns védekező rendszerének egyik fontos eleme. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet!

Ezt a terméket sterilizáljuk, indukciós lezárással hermetikusan zárjuk, ezáltal korlátlan ideig eltartható és fogyasztható.
Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert. 100%-ban természetes. Vegán. GMO-mentes. Allergénmentes. Előállítása fenntartható forrásból történik.

Ezek az ásványi anyagok nem mérgezőek, nincs lejárati idejük, és a növények és állatok számára egyaránt biztonságosak.
Víz hozzáadásával nagyszerű tápoldatot készíthet növényei számára.

Javasolt fogyasztása:
1 teáskanálnyi vagy 5 ml naponta szájon át (vagy napi 2 alkalommal 2,5 ml szájon át).

Ízek:
minden ízesített termékünk a Nature’s Flavors Organic Flavor Concentrates (Természet Ízei Organikus Íz Koncentrátum) ízeivel készül, melyek vegán, kóser, gluténmentes és koffeinmentes íz koncentrátumok.

Javasolt adagolása növények locsolásához:
kb. 4l vízhez adjon és alaposan keverjen el 1 teáskanálnyi vagy 5 ml Ormust.

Teljesen biztonságos gyermekek, várandós/szoptató kismamák, növények és állatok részére egyaránt.

Figyelem!
Ne tárolja hűtőszekrényben! Ne fagyassza le! Ne használja mikrohullámú sütőben!

Tárolja egyszerűen szobahőmérsékleten. Kupakját mindig tegye vissza, jól zárja le.

Termékek visszaküldése:
Kérjük vegye figyelembe, hogy kizárólag fel nem bontott terméket tudunk visszavenni!
Ha nem lenne elégedett, jusson eszébe, hogy a locsolóvízhez keverve (5 ml Ormus 4 l vízhez) a virágai, gyümölcsfái és a veteményese hálás lesz érte Önnek.

Megrendelés: Görgessen lejjebb az oldalon és klikkeljen a RENDELÉS GOMBRA!

Árak / adagok:

1000ml: 27000 Ft / 1 felnőtt embernek 200 napi adag
500ml: 18000 Ft / 1 felnőtt embernek 100 napi adag
250ml: 10000 Ft / 1 felnőtt embernek 50 napi adag

Vancouver Island Ormus Étrend-kiegészítő Krém

Ez a krém egy hatszor koncentráltabb változata a V.I.O. Ormus folyékony ásványianyag kivonatának.

Ez egy egyedülálló és sokoldalúan felhasználható krém, melyet szabadalmaztatott Atomos Szétválasztó eljárással hoztunk létre. Csak és kizárólag a legmagasabb minőségű induktív tápanyagokat tartalmazza.

A Vancouver Island Ormus tengervízből kinyert étrend-kiegészítő krém alapja 100%-os tiszta óceáni ásványok, amelyeket a kanadai Vancouver-sziget nyugati partjáról nyerünk. Termékünk ásványi anyagokat, nyomelemeket és makro tápanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a szervezetünk megfelelő működéséhez. A cink a szervezet antioxidáns védekező rendszerének egyik fontos eleme. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet!

100%-ban természetes. GMO-mentes. Allergénmentes. Vegán. Előállítása fenntartható forrásból történik. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz. Növények és állatok számára is egyaránt biztonságos.

Próbálja ki Ön is még ma! Győződjön meg jótékony hatásáról személyesen!
Az Ormus Óceáni Ásványianyag krém szavatossági ideje korlátlan, szájon át történő fogyasztása biztonságos!

Árak / adagok:

100g: 23000 Ft / 1 felnőtt embernek 100 napi adag
50g: 14000 Ft / 1 felnőtt embernek 50 napi adag
25g: 10000 Ft / 1 felnőtt embernek 25 napi adag

Javasolt fogyasztási mennyiség: napi 1 gramm szájon át
A szájon át történő fogyasztás mellett kipróbálhatja bőrfelületén is. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a krém száradás után vékony fehér filmréteget képez a bőrén.

Víz hozzáadásával nagyszerű tápoldatot készíthet növényei számára.

Javasolt felhasználási mennyiség növényi tápoldathoz: kb. 4l vízhez adjon és alaposan keverjen el 1 gramm krémet.

Figyelem! Ne tárolja hűtőszekrényben! Ne fagyassza le! Ne használja mikrohullámú sütőben!

Tárolja egyszerűen szobahőmérsékleten. Kupakját mindig tegye vissza, jól zárja le.

Mi a Vancouver Island Ormus?

Az Ormus egy olyan kifejezés, amit az anyag lényegesen eltérő minőségbeli tulajdonságának leírására használnak.

Habár maga az Ormus kifejezés nem a miénk és igazából cseppet sem árul el ezeknek az ásványi anyagoknak a valódi természetéről. Az Atomjaira Bontott Nemes Ásványi Anyagok elnevezés máris többet árul el róla.
A Vancouver Island Ormus-t meg kell különböztetünk a forgalomban lévő többi Ormus elnevezésű készítménytől, amiket más gyártók készítenek és mindösszesen egy összetevőből állnak.

A Vancouver Island Ormus több, mint 70 féle egyedi elemet és ásványi anyagot tartalmaz. Ezek az elemek átmeneti halmazállapotban vannak. Emiatt a Vancouver Island Ormus egyedülálló tulajdonságokat hordoz.
Próbálja ki és kezdje el harmóniába hozni a szervezetét most azonnal!

Biztonságos a Vancouver Island Ormus?

A Vancouver Island Ormus termékek minden korosztály – még terhes / szoptató anyák számára is – biztonságos.

Biztonságos az emberek, háziállatok és növények számára is. Esetleg még a bőrén is kipróbálhatja.

A Vancouver Island Ormus termékek 100%-ban természetesek, GMO-mentesek, allergénmentesek, organikusak és fenntartható forrásból származnak.

Ezek az ásványi anyagok nem mérgezőek, nincs lejárati idejük, valamint a növények és állatok számára is biztonságosak.

Amikor vizet adnak hozzá, nagyszerű növényi tápszer készíthető belőlük!

Szeretne többet megtudni mezőgazdasági tapasztalatainkról?

A Vancouver Island Ormus segít Önnek abban, hogy egészségesebb és nagyobb növényei legyenek.

Nézze meg az eredményeinket!

Amennyiben rendelni szeretnél kattints a linkre.

Egy almafa megmentése Ormus-szal

Állt egy több, mint 100 éves Spartan almafa (apróbb, de nagyon édes almákat terem, a gyerekek rajonganak érte) egy kert szélén. Jó pár éve már, hogy semmi nem termett rajta.

Egy nyáron át folyamatosan Ormus-szal öntözték.

Az eredmény? A fán újra almák nőttek és nem akármilyen almák!

Soha ezelőtt ilyen hatalmas alma nem termett ezen a fán, de ugyancsak ezek az almák voltak a legnagyobb és legszebb nem génkezelt almák, amit eddig láttunk.

Lehetővé tette egy több mint 100 éves almafának, hogy újra gyümölcsöt teremjen

Ezek az almák egy átlag alma kétszeresére (200%) nőttek

Ropogós, zamatos és finom volt mind.

Az egyik alma elképesztő tömegűre nőtt (409g)!

Gondozza a növényeit valami igazán különlegessel!
Próbálja ki az Ormus-t Ön is még ma.

Nagyszemű eprek Ormus-szal

Iszonyú kavicsos körülmények között próbált nőni pár eper ültetvény. Nagyon lassan nőttek szegények. Ormust adtunk nekik és az eredmény minket is elképesztett.

A csodálatos hatások listája:

  • Háromszoros (300%!) növény növekedés
  • Dupla (200%!) átlagos gyümölcsméret
  • Lédúsabb, édesebb eper
  • Ellenáll a hőmérsékletváltozásnak (télen az ültetvény és az eper is megfagyott, de tavasszal újra hozta az új és nagy szemeket)
  • Hosszú szüreti szezon (április – október)

Gyakran ismételt kérdések

Ormus

Miért jók az Ormus termékek Önnek?
Az emberi test tömegének közel 99%-a hat elemből áll: oxigén, szén, hidrogén, nitrogén, kalcium, és foszfor. Csak mintegy 0,85% áll öt másik elemből: kálium, kén, nátrium, klór és magnézium. Az ásványi anyagok közül azokat az elemeket, amelyek a szervezetünkben, a test tömegének 0,005%-ánál nagyobb mennyiségben fordulnak elő, makro elemeknek, amelyek ennél kisebb mennyiségben vannak jelen, mikroelemeknek nevezzük. Az ásványi anyagok összességükben, a szervezetünk 4–5%-át teszik ki. Mind a 11-re szükség van az életben maradáshoz. A többi pedig nyomelem, aminek fontosságát kutatások már régóta bizonyítják. Az élő szervezetben igen kis mennyiségben előforduló kémiai elemek, amelyek az élőlények normális életműködéséhez és szaporodásához szükségesek (forrás: Wikipédia)
Ezek a nyomelemek szükségesek ahhoz, hogy az emberi test (valamint az állatok és növények) megfelelően működjön. Ha a nyomelemek hiányoznak, bizonyos funkciókat testünk nem vagy hibásan hajt végre.

A génmódosítás, az ipari szennyezés és a modern mezőgazdaság technikai eredményeként ezek a nyomelemek, amelyek korábban az általunk fogyasztott növényekben és állatokban megtalálhatóak voltak, már nem állnak rendelkezésre ezekből a forrásokból.

Vancouver Island Ormus óceáni ásványianyag termékek az RNS, a DNS, a telomerek, valamint az általános sejtosztódás javításához és szerkezetátalakításához szükséges alapvető nyomelemek sokaságát tartalmazzák.

Mit jelent az, hogy indukció/induktív?
Indukció:
Fizika: Elektromos jelenség, illetve folyamat, amelynek során változó mágneses tér hatására elektromos áram keletkezik a vezetékben.
(Forrás: Wikipédia)
Az az alaktani fejlődési folyamat, amelynek során a fejlődő szervezet valamely sejtcsoportja a vele kapcsolatban álló másik sejtcsoport meghatározott irányú fejlődését megindítja (Forrás: Kislexikon)

Egyszerűsítve (de nem igazán) az indukció, amely a villamos energia áramlását vagy átadását jelenti az egyik anyagból a másikba, mágnesekkel vagy mágneses hatással. Az anyag induktív, ha sikeresen átviheti az elektromos energiát.

Mi a Vancouver Island Ormus?
Röviden:
Természetes, GMO-mentes, bio, allergénmentes, holisztikus, óceáni eredetű ásványok. Több, mint 70 elemet és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek létfontosságúak a szervezet egészséges működéséhez.

Kicsit hosszabban:
Az Ormus egy természetesen előforduló alapvető halmazállapot. Az Ormus maga nem anyag; minden elemnek és ásványi anyagnak van egy „Ormus állapota”, amely nanoméretű tulajdonságokat és jelenségeket mutat, többek között: megnövekedett membránáteresztő képesség, magasabb olvadáspont, megváltozott elektromos potenciálok és különböző atomszerkezetek.
Az „ORMUS” szó nem a miénk, és kevésbé tudja elmagyarázni ezen elemek valódi természetét. Az „Ormus” szó az ORME rövidítés megváltoztatása, melyet David Radius Hudson fogalmazott meg: „Orbitally Restranged Monatomic Elements” / „Körpályán Módosított Monoatomos Elemek” kifejezés.

A Vancouver Island Ormus termékei, ellentétben más cégek Ormus termékeivel, nem egy anyagból állnak, és nem készülnek egyetlen összetevőből sem, mint más hasonló termékek. A Vancouver Island Ormus termékei több mint 70 egyedi elemet és ásványi anyagot tartalmaznak, azok un. „Ormus állapotában”. Az „Ormus állapot” átmeneti halmazállapotnak is nevezhető. A Vancouver Island Ormus termékek olyan egyedülálló tulajdonságokat mutatnak, amelyek ellentmondanak a hagyományos tudománynak, és amelyeket gyakran félreértenek vagy egyszerűen nem hiszik el azon emberek, akiknek nincs tapasztalatuk a termékeinkkel.

A Vancouver Island Ormus organikus, természetes és GMO-mentes?
A válasz igen, igen és igen!
A Vancouver Island Ormus termékei teljes mértékben a tengervízből származnak, így ezek a termékek 100%-ban természetesek, vegánok, GMO-mentesek, allergénmentesek és fenntartható forrásból származnak.
Melyek az Óceáni Ásványianyag termékcsalád összetevői?
desztillált víz, cink, magnézium, kalcium, vas, réz, mangán, kálium, szelén, molibdén
Milyen egészségre jótékony hatásokról tudunk?
Mivel a termékeinkben használt Induktív Természetes Elemek különböző elemi bázisú ásványok, az egészségügyi előnyök nagymértékben függhetnek attól, hogy az Ön szervezetében mely ásványi anyagokból áll fenn hiány.

Például a magnézium hiánya izomgörcsöket, görcsöket, rángásokat, rohamokat okozhat, míg a cinkhiány hajhullást, étvágytalanságot, hasmenést, szem- és bőrgyulladást és lassabban gyógyuló sebeket okozhat.

A Vancouver Island Ormus óceáni ásványianyag készítmény napi adagja a javasolt cink napi értékének több mint 245% -át, a magnézium 5%-át és az emberi szervezet megfelelő biológiai működéséhez szükséges, minden más lényeges nyomelemből egy kis mennyiséget tartalmaz.

Ha az ajánlott napi adagot szájon át szedjük, az ásványi anyagok közvetlenül az emésztőrendszeren keresztül szívódnak fel és a szervezet a tápanyagokat oda irányítja, ahol a leginkább szükség van rájuk. Ennek hatásai finom módokon nyilvánulhatnak meg, mint például: megnövekedett energiaszint, ébrenlét, koncentráció, fókusz, memória és az elalvás / ébredés könnyedsége.

Ha közvetlenül a sérült vagy egészségtelen szövetekkel rendelkező területre, például zúzódásra, horzsolásra, kiütésre, égésre, vágásra vagy duzzanatra / gyulladásra kerül, a szervezet gyorsan felszívja az ásványi anyagokat.

Mit jelent az atomosan szétválasztott induktív természetes elemek kifejezés?
Az Atomos Szétválasztás az a kifejezés, amelyet szabadalmaztatott eljárásunkban a tengervízben előforduló hasznos ásványok izolálására használunk.
A fennmaradó induktív természetes elemek azok a hasznos ásványi anyagok, amit szűrünk, sterilizálunk és értékesítünk.
Mi az az Atomos Szétválasztás?
Az Atomos Szétválasztás a kifejezésünk arra a folyamatra, amelyet arra használunk, hogy egy adott elem egy molekulájában lévő atomok közötti távolságot megváltoztassuk. Az atomok közötti távolság megváltoztatása hasonló hatással van, mint pl. az elemek ionizálása; észrevehető változatokat hoz létre az elemben vagy akár egy teljesen újat hoz létre.

Az Atomos Szétválasztás módszerének további hatása az, hogy szinte az összes anyag láthatatlanná válik szinte minden modern tesztberendezés számára. Az egyetlen kivétel az induktív kapcsolású plazma atom emissziós spektroszkópia (Wikipedia), amely nyomelemnyi mennyiségeket is képes kimutatni.

Atom emissziós spektroszkópia:
Az atomemissziós spektroszkópia (AES) a kémiai analízis egyik módszere, amely a mintában levő kémiai elemek mennyiségének meghatározására láng, plazma, elektromos ív vagy szikra által kibocsátott, meghatározott hullámhosszú fény intenzitását használja fel. Az emittált fény hullámhossza alkalmas az elem azonosítására, míg az intenzitás arányos az elem atomjainak számával. (Forrás: Wikipédia)

Biztonságos a Vancouver Island Ormus?
Minden Vancouver Island Ormus termékünket széles körben szűrjük az Atomos Szétválasztási folyamat előtt, alatt és után. Minden adagot kétszeresen sterilizálunk és mind a folyékony termékek flakonját, mind a krém termékek tégelyét hőindukciós lezárással légmentesen zárjuk.

Az indukciós palackzárás vagy zárófólia hegesztés, nagyon egyszerű, jól áttekinthető folyamat.
A tartály megtöltése után rákerül a kupak (fóliabéléssel).
A kupakolt tartály ezután elhalad az indukciós palackzáró alatt, ahol az elektromágneses mezővel energiát sugároz a kupakon belüli fóliára, ami így felmelegszik.
A hő megolvasztja a záróanyagot a fóliabetéten. Miután a záróanyag lehül, a betét a tartály nyakára tapad – a záródás hermetikus (légmentes) zárás.

A Vancouver Island Ormus termékek minden korosztály számára biztonságosak, kismamák és szoptató anyukák is fogyaszthatják.
Biztonsággal fogyasztható emberek, állatok és növények számára is.
Valamint helyileg használható, vágások, égési sérülések, rovarcsípések, kiütések, fertőzések stb. esetén.

Hogyan működik a Vancouver Island Ormus?
Az Ormus egy olyan erőfüggvény torziós átvitelén keresztül működik, amely megfordítja az adenozin-trifoszfát molekulát, lehetővé téve a mitokondriális funkciók helyes indukálását és gyorsítását.
Az Ormus az ásványi anyagok egy állapota, amelyre az jellemző, hogy atomosan savasodnak és a kloridkötésekhez kapcsolódnak a gyomor-bélrendszeri savasítással. Ez lehetővé teszi ezeknek az atomosan szétválasztott anyagoknak a klórhoz való kötődését és ásványi só formájában történő átvitelét, amelyek a véráramba tápanyagként kapcsolódnak.
Az indukált agyi interferometria poláris reakciója indukálja az elektromágneses reakciót, amely szükséges ahhoz, hogy ezek az atomizáltan elválasztott induktív elemek elektrifikálódjanak és elváljanak. Egyetlen atomi formában ezek magas spinű torziós rendszerekké válnak. Ezek az anyagok azok, amikből valójában a DNS szálaink állnak.
Honnan származnak a hozzávalók?
Óceán vízből származnak, amelyet a Vancouver-szigeten található, ásványi anyagokban gazdag Sooke-medencéből nyerünk ki Kanadában.
Mennyi ideig szedjem ahhoz, hogy érezzem a hatását?
A testtömegtől, a genetikától és a toxicitási szinttől függően a legtöbb ember egy-két nap múlva már érzi az eredményeket. Vannak, akik a szájon át történő fogyasztás után azonnal érzik a hatást. Kevés ember (kevesebb, mint 5%) nem érez semmit, vagy csak nagyon keveset.

Ahhoz, hogy a Vancouver Island Ormus valódi eredményeit egy betegségre vagy állapotra megtapasztalhassuk, a betegnek naponta legalább egy hétig be kell vennie az ajánlott napi adagot (5 ml folyadék vagy 1 g krém).

Kapcsolat

Tachyon Hungary Kft

Email

chamber@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Mogyoród, Magyarország 

Fő támogatóink

Hírlevél