Rózsa Rendje

“We are One, You are inside me,
Every Step I take, you are there,
Every breath I breathe, we share.
We are One”
Isis Astara

Rózsa Rendje

„Atlantiszon az Istennő papnői azért gyűltek össze 12 fős körökben, hogy lehorgonyozzák a béke és harmónia energiáját. A Rózsa Rendjének hívták őket. Később újra megjelentek Ízisz papnőiként az ókori Egyiptomban, mivel Ízisz Istennő szimbóluma a rózsa. A keresztes háborúk idején a Rózsa Rendje volt a templomosok női megfelelője. A II. világháború alatt megpróbáltak befolyásolni néhány magas rangú náci vezetőt. Néha sikerült nekik rábeszélni őket a békésebb megoldásokra, amivel sok életet megmentettek.”

Rózsa Rendje – Mogyoród

Célunk az, hogy azok a nők és férfiak, akik felvették a belső kapcsolatot az Istennővel, gyűljenek össze fizikailag csoportokban szerte a világon, hogy lehorgonyozzák az Istennő energiát a világ felszabadítási folyamatának ebben az átmeneti időszakában és főleg az Esemény idején. 
Az Eseményről itt olvashatsz: https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/06/az-esemeny-1-resz.html

A csoport célja, hogy újra aktiváljuk a Rózsa Rendjét.

A Fény erői azt kérték, hogy az Esemény idején a Rózsa Rend csoportok jöjjenek össze, meditáljanak egy békés átmenetért és hívják le a Szeretet és harmónia Istennő energiáit. Ezek a csoportok fogják szolgálni a planetáris átalakulás támogatásának női aspektusát, míg az Eseményt Támogató Csoportok a férfi aspektust fogják képviselni. Együtt alkotják majd meg a „Készülj a Változásra” csoportokat, melyek a bolygószintű átmenetet fogják támogatni az Esemény idején. 

„Az Esemény idején a Rózsa Rendjének nagyon fontos szerepe lesz az Istennői energiák lehorgonyzásában. Ez stabilizálni fogja a planetáris helyzetet, mely – azt mondanám, hogy – végtelenül kaotikus lesz akkoriban. Rengeteg ember lesz félelemben, zavarodottságban és nem fogják tudni, hogy mi történik. A hitrendszerük darabokra fog esni. A Rózsa Rendje enyhítő és megnyugtató Istennői energiákat fog horgonyozni és ezt közvetíti majd az emberiség felé. Az Eseményt követő rövid időn belül bizonyos tagokkal a Fényerők felveszik majd a kapcsolatot, és további útmutatásokat, gyógyítást és támogatást adnak számukra.”- COBRA (https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/03/exkluziv-interju-cobraval-franciaorszag.html)

Mit kell tenned ha csatlakozni szeretnél?

A magyarországi csoportokat az alábbi linken találod: https://www.sisterhoodoftherose.network/groups


Csoportunk 2018. május 10.-e óta aktív, és heti rendszerességgel teszünk eleget e nemes küldetésünknek. Ha hívást érzel magadban és szeretnél velünk tartani, kérlek írj nekünk, és elküldjük számodra  a találkozó részleteit.

Megtalálsz minket a Facebookon: https://www.facebook.com/groups/215918695494604/
vagy írj a rosesofthelight@tutanota.com címre!

Még több információt Cikkek/Ajánlott oldalak menüpontban és az ellenallas1111.blogspot-on találsz!


A Fény Győzelme! Victory of the Light!
Kata Mara

Kapcsolat

Tachyon Hungary Kft

Email

chamber@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Mogyoród, Magyarország 

Fő támogatóink

Hírlevél