Jogi nyilatkozat

A Tachyon Hungary Kft tulajdonosai, vezetői és együttműködői nem orvosok. A honlapon megjelent cikkek, információk és termékek nem helyettesítik az orvosi konzultációt és az orvosi gyógykezeléseket!

Ezek mind alternatív kiegészítő módszerek a jobb közérzet eléréséhez, melyeket nem hagyott jóvá államilag elismert orvosi, gyógyítói vagy szakmai testület. Nem adunk orvosi tanácsot, nem diagnosztizálunk, a honlapon személyes véleményünket és tapasztalatainkat osztjuk meg.

A honlapon megjelenő információk nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist vagy kezelést, ezért bármilyen terápia vagy alternatív kezelés előtt kérje ki orvosa tanácsát. Tüneteivel illetve Betegségéhez kapcsolódó konkrét kérdéseivel forduljon kezelőorvosához vagy kérjen szakszerű segítséget. Az általunk ajánlott konzultáción, terápián és kezelésen saját felelősségére vehet részt.

A Tachyon Hungary Kft nem vállal felelősséget egyetlen olyan esemény bekövetkezéséért sem , mely a honlapon olvasott információk szakszerűtlen vagy téves értelmezéséből adódik! A Tachyon Hungary Kft mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek, de nem vállal garanciát a külső weboldalakról belinkelt vagy forrásként megjelölt anyagok hitelességéért és nyomatékosan elhárít minden felelősséget és kötelezettséget ezekkel az információkkal kapcsolatban.

Felelősség sem a Tachyon Hungary Kft sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.