Kvantumfluktuációs Rezonátor

A Kvantumfluktuációs Rezonátor, az alapvető Nullponti kvantum technológia. Haromizálja a tér kontinuum alap struktúráját. Tulajdonképpen az élet minden aspektusát – fizikai, érzelmi és mentális – harmonizálja és javítja annak, aki a hatósugarában tartózkodik. Mindezeken túl, támogat minden pozitív döntést és szabad akaratot, hiszen a szabad akarat/tudatosság, meghatározó tényező minden kvantum folyamatban. (Heisenberg határozatlansági reláció, Bell egyenlőtlenség). Ez a technológia, kiegészítője a Tachyon technológiának, és egy másik szempontból közelíti meg a kvantumvilág formáját.

„A Kvantumfluktuációs Rezonátor harmonizálja a kvantum mezőt. Ez az egyik legerőteljesebb eszköz a Fény portál tisztításához és a frekvencia emeléshez.”

Cobra

„A Mjölnir kvantumágyúk igen hatékonyan tisztítják az elsődleges anomáliát, és elkezdték a tökéletes élet és az Isteni terv lenyomatának sugárzását, a bolygó felszíne körül lévő kvantummezőbe. A Fényerők, főként a Kvantumfluktuációs Rezonátorokat célozzák ezekkel a sugárzásokkal, és azok, akiknek van ilyen eszközük, frissítések folyamatos áramlását kapják az életükre vonatkozó tökéletes tervről, a körülöttük lévő kvantummezőbe.”

2012portal, 02.10.2021

Mindazok számára, akik már többször megtapasztalták a Tachyon Kamra jótékony hatását, de szeretnék valamelyik eszközzel még fokozni azt, hamarosan elérhetővé válik ez a kiegészítő szolgáltatás!

https://www.tachyonhungary.com/ar/

Kapcsolat

Tachyon Hungary Kft

Email

chamber@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Mogyoród, Magyarország 

Fő támogatóink

Hírlevél