Isteni Minőségek Workshop

A Forrás Istenei és Istennői; Az Eredet Minőségeinek felébresztése, és újraaktiválása nőkben&férfiakban

Az Isteni Feminin és Isteni Maszkulin energiák elmélyítése, kiegyensúlyozása és finomhangolása önmagunkban, és ezek szakrális újra-összekapcsolása a nemek között

Mélységes üdvözletem kedves Teremtő barátaim!

Ezennel meghirdetem workshopomat, mely először hivatalosan 2019. október 06.-án lesz megtartva. Elsősorban azoknak ajánlott, akik erős belső elköteleződést éreznek magukban az iránt, hogy felfedezzék, megismerjék és mély kapcsolódást alakítsanak ki a Kozmikus Felsőbb Énjük jelenlétével, a saját Intergalaktikus Multi-Aspektusaikkal és a Forrással.

Ez hivatalosan a Gyakorlati módszerek I. mely, sokkal mélyebb tartalmú, mint a Bevezető gyakorlatok és elmélet. A workshopjaim eredetileg egymásra épülnek, viszont nincs az se kőbe vésve. Mostani időszakban fontosnak tartom inkább a gyakorlatokat, mint az elméletet.

Ez a workshop elsősorban azoknak ajánlott akik már megkapták a Cobra által tartott Templomi Papnők I. Workshop tudásanyagát és a beavatást. Viszont, akik még nem vettek részt a Templomi Papnők workshopon, természetesen őket is várom sok-sok szeretettel! A gyakorlatok itt más jellegűek amik inkább szorosan kapcsolónak a Kozmikus Énünk természetével.

A workshop egésznapos, itt nagyobb hangsúly van a Kozmikus Énhez való kapcsolódás gyakorlataihoz. Továbbá, részletes és mélyrehangolt finoman intim érintési páros gyakorlatok is övezik az ISteni és IStennői polaritásunk minőségeinek és dinamikáinak terét.

Időpont: 2019. Október 06.(vasárnap) 10:00 órai kezdéssel.

Helyszín: Kerepes, VIS VITALIS HOTEL (Szabadság út 102/a) Tachyon Hungary

Részvételi díj: 16 000 HUF/fő

Jelentkezés: messagefromarcania@tutanota.com

Bővebb info: http://www.tachyonhungary.com/isteni-minosegek-workshop/

https://aranykoreszkozok.webnode.hu/isteni-istennoi-minosegek-workshop/

A workshop időtartalma kb. 7-8 óra ebédszünettel és a kalkulált rövid szünetekkel együtt.

Elemózsiát aki szeretne hozhat, terülj-terülj asztalkám módon fogjuk csinálni, vagy úgy ahogy a legjobban esik 🙂 Kényelmes, szabadidőruha javasolt, aminek nem fémből vannak a csatjai, gombjai.

Kérlek benneteket, hogy mindenki jelezze vissza biztosra, hogy tud-e jönni vagy sem!

Várlak titeket sok-sok tisztelettel és szeretettel,

Márton

A.E.E. Er’eiy

/MFA Ascension/

Kapcsolat

Tachyon Hungary Kft

Email

chamber@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Mogyoród, Magyarország 

Fő támogatóink

Hírlevél