Germán Új Medicina

„…nem létezik olyan, hogy betegség. Ezek csak a természet hasznos biológiai különprogramjai.”-
Dr. Ryke Geerd Hamer

             „…elterjesztjük a biológiai természettörvények és összefüggések tudását, hogy éljenek mások is                    szabadon, egészségesen, betegségtől és ráktól való félelem nélkül.”-
                                                                                     Barnai Roberto

 

Betegségeink valódi okainak megismerése a természeti törvények ismeretében.

Ha megismertük, irányítani tudjuk az életünket! A természeti törvények ismerete hozzásegít ahhoz, hogy meggyógyuljunk vagy egészségesek maradjunk. Egy személyes konzultáció alkalmával Te is megismerheted a valódi okokat, amelyek az elváltozásokat okozzák. Nem egy ember élete múlott már azon, hogy megismerte az összefüggéseket és irányítani tudta a saját életét. A konzultáció egy bizalmas jellegű, személyes esettörténeti feltárás, melynek célja a tudatossá válás, hogy az érintett képessé váljon arra, hogy megbetegedéseit önmaga kezelje, irányítsa, kedve szerint. A konzultáció ugyanis NEM VIZSGÁLAT, NEM DIAGNOSZTIZÁLÁS!

Dr. Ryke Geerd Hamer ismereteinek megértése által megismerhetjük önmagunkat és felismerhetjük testünk jelzéseinek okait és következményeit. Minden olyan elváltozásnál hasznát vehetjük, ami biztosan nem mérgezés, nem baleset, nem sugárzás, v. fejlődési rendellenesség következtében alakult ki. Szinte minden betegségre magyarázatot ad, aminél a régi orvostudományban azt írták, hogy „oka nem ismert.”  Az allergiától a végbélrákig!
Semmi nem történik bennünk ok nélkül, jogod van megismerni!    A megértés és a tudatosság a legjobb ellenszer a félelemre és a kétségekre, amelyek mindig meglapulnak a betegségeink mögött.

Germán Új Medicina minden ember saját felelősségi körébe helyezi a gyógyulás kérdését. Egyértelművé teszi, hogy érzelmek vezérelte bolygón élünk, és hogy érzelmeink legerőteljesebb visszatükrözője testünk állapota, egyensúlya (egész-ség) vagy egyensúlytalansága („betegség”= Értelmes Biológiai Különprogram). Tudati evolúciónk egy újabb lépéseként végre meg tudott jelenni ez a csodálatos, tapasztalati alapokból felépülő tudomány ezen a bolygón, hogy mindannyiunk fejlődését szolgálja. A sötétben tapogatózás helyett eljött a fény ideje.

Germán Új Medicina átfogó, és megismételhető rendszer. Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is. Összefüggéseiben vizsgálja az emberi lényt. A tudományos precizitás miatt Lélek-Agy-Szerv szintekre bont, ugyanakkor Egyben, összességében értelmezi a folyamatokat és az embert.  Egy használati útmutatót ad az emberi testhez. Az útmutató alkalmazása során bepillanthatunk nem csak testünk rejtelmeibe, hanem lelkünk mélyébe is, ahonnan a folyamatok kiindulnak.

Abban a pillanatban, ahogy felelősséget vállalunk a minket ért dolgokért és szembenézünk problémáinkkal, konfliktusaink valódi tartalmával, képesek vagyunk meggyógyulni. A kérdés többé nem az, meg tudunk e gyógyulni és hogyan, sokkal inkább az: meg akarunk e gyógyulni.  A biológiai természettörvények megértésével ez már nem lehetetlen.

Szeretettel Várlak!
Apró István (Steve) -konzulens

  Kapcsolat

  Tachyon Hungary Kft

  Email

  chamber@tachyonhungary.com

  Telefon

  +36 20 382 4000

  Helyszín

  Mogyoród, Magyarország 

  Fő támogatóink

  Hírlevél