Access Kezelések

“Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.”

Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója

Mi az Access Bars?

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden.

Az Access Bars igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid és fix nézőpontjaid csapdájába.

Tudtad, hogy van a fejünkön 32 olyan pont, amelyek gyengéd érintése könnyedén és egyszerűen feloldja mindazt, ami nem engedi nekünk, hogy elfogadjunk?

Az Access Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energiasávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön.
Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezünk során elraktároztunk.

Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?

A Barok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátralátó erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

Itt az alkalom, hogy elengedj mindent a teljes felszabadulás és tudatosságod tágítása jegyében.

Mire jó az Access Bars?

A Barok futtatása már ezreket hozzásegített ahhoz, hogy változtassanak az életükön:

 • egészség,
 •  testsúly,
 • pénz, karrier,
 • szex és párkapcsolat,
 • stressz csökkentése,
 • ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni,
 • ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni,
 • ha szeretnél jobban koncentrálni, fókuszáltnak lenni az életedben,
 • ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz,
 • gyerekek esetében is hatékonyan alkalmazható,
 • és még rengeteg más területen.

„Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.” – Gary Douglas

  Kérdések és válaszok:

  Mi történik a kezelés során?

  “A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb fejmasszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszserűbbé válhat egészen könnyedén” – Gary Douglas

  Mit érdemes tenni?

  Elfogadni.
  Tehetsz bármit , ami jól esik. Audhatsz, beszélhethetsz. A Bars kezelések masszázságyon történnek. A vendég egyszerűen csak fekszik a masszázságyon a hátán és a kezelő 32 ponton érinti az ő fejét. A kezelés időtartalma 1-1,5 óra, egyéntől függően.

  Mit nem szükséges tenni a kezelés során?

  Koncentrálni, emléket felidézni, problémákról beszélni, múltba menni, felkutatni, érzelmeket újra átélni, érzéseket átalakítani, megérteni, feldolgozni stb.

  Access – Energetic Facelift

  Egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és hasonló hatással van az egész testre.

  Ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el. Egy olyan kezelés, ami fájdalmak, hegek, művi és műtéti beavatkozások nélkül változtatja meg a testedet és képes visszafordítani az öregedés jeleit az arcon és a teste. Mellékhatásként az egész életed is kisimulhat.

  Hogyan történik?

  Testi és lelki szinten hat egyszerre. Az arc, nyak és dekoltázs finom érintésével 28 féle különböző energiaval dolgozunk, mely átranszformálja, újrastruktúrálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt. A kezelés során számos terület aktiválódik, oldódik, tisztul és felülíródik: ránctalanítás, bőr rugalmassága, immunerősítés, sejtmemória, ítélkezés, döntések, minták, hitrendszerek.

  Az Access Energetic Facelift különlegességét az adja, hogy azokat a nézőpontokat is kitisztítjuk, amelyek limitálják a vibráló életenergiát, az egészséget, ifjúságot. Tisztítjuk azokat a nézőpontokat is, hogy mit értünk korosodás alatt, milyen ítélkezéseket, előítéleteket kapcsoltunk a testünkhöz és a szépséghez. Simább és rugalmasabb tónusú lesz a bőr, újraindulnak a test öngyógyító mechanizmusai, ezáltal erősödik az immunrendszer, tisztábbak a gondolatok, könnyebb, gyorsabb a gondolkodás, a kezelt tudatosabban tud jelen lenni az életében.
  A kezelés időtartalma kb. 60 perc.

  Access- Generatív Szexuális Energia Helyreállítása

  A tapasztalat azt mutatja, hogy ez a kezelés feloldja azt a programozást, ami arra késztet minket, hogy olyan emberekhez vonzódjunk, akik jól néznek ki, de valójában nem táplálóak nekünk és a testünknek. A tested folyamatosan olyanokhoz vonzódik, akik nem táplálóak számára, és ez megsemmisíti a képességet arra, hogy lásd a jövőt, mert elvágtad minden befogadásod azért, hogy megkapd azt, ami nem kiterjedő neked és a testednek. a jövő érzékelése és a meghozott választások eredménye úgy látszik, hogy elérhetőbbé válik azok számára, akiken futatták ezt a kezelést. Úgy látszik ez a jövő minden területére vonatkozik.

  Ebben a kezelésben két különböző energia fut.
  A mágneses vonzódás az, ahogyan a testünk olyanokhoz vonzódik, akik nem táplálóak és törődőek számunkra. A generatív szexuális energia helyreállítása pedig a tápláló gyógyító szexuális energiákat állítja helyre, amiket kizártunk a mágneses vonzódás korlátozásaival.

  Mi lenne , ha éberségből és nem megszokásból alakíthatnád a kapcsolataidat? Mi lenne , ha a múltban átélt élményeid nem befolyásolnák többé a választásaidat és egészen más jövőt tudnál létrehozni az életed egyéb területein is, nem csak a párkapcsolatban? Hol állítottad magad parkolópályára, hogy megtaláld az Igazit, aki majd olvassa a gondolataidat, aki megfelel annak, amit a fejedben kitaláltál róla? Mennyire korlátozza ez a vágyott jövő teremtését? Feladnád az összes szabályt, amit az életed és megélésed eddigi mintázatainak teremtésére használtál?

  Ennek az energiának a használata hozzásegít minket ahhoz, hogy olyan személyeket vonzzunk és könnyedén válasszunk, akik valóban táplálók a számunkra. Akik nem csak elvesznek, hanem adnak is. Akik nem csak irányítanak, de sokkal inkább inspirálnak. Akik nem dominálni akarnak egy kapcsolatban,hanem képesek a kölcsönös együttműködésre. Akik kedvesek, gyengédek, felelősségteljesek, akik örömet, jókedvet, pozitív élményeket hoznak az életünkbe.
  A kezelés időtartama kb 60 perc.

  Kapcsolat

  Tachyon Hungary Kft

  Email

  chamber@tachyonhungary.com

  Telefon

  +36 20 382 4000

  Helyszín

  Mogyoród, Magyarország 

  Fő támogatóink

  Hírlevél