Mi a Tachyon?

A tachyonok szubatomi részecskék, melyek gyorsabbak a fénysebességnél és tartalmazzák a spirituális fény teljes spektrumát.
Részecskék melyek a fizikai anyagot lelki / spirituális fénnyel töltik be.

A tachyonizáció egy technológiai folyamat, melynek során behatol a fizikai anyagba egy nagyobb mennyiségű tachyon és véglegesen megváltoztatja az atommagok kvantum tulajdonságait, amelyek ezt az anyagot alkotják. A kémiai összetétel nem változik, a változás szubatomikus szinten történik. Mivel csökkenti a fizikai anyag entropiáját, megfordítja az öregedési folyamatot és erősíti az immunrendszert. A tachyonok voltak a legelső részecskék amelyeket a Teremtő megalkotott az Univerzum kezdetén. Ezért a tachyonok, közvetlen kapcsolatok a Forrással és ők továbbítják a teremtő igaz eredetű tervét. Tartalmazza az eredeti tervrajzát mindannyiunkról. Lelkünkből, mely része a Forrásnak.

A Tachyonok mindig egyidejűleg léteznek minden síkon: Fizikai, Éteri (energia test), Asztrál (érzelmi), Mentál (gondolkodás) stb.   A fény információt hordoz, igazságot és amikor rendelkezünk a helyes információval, az egész lényünk, minden testünk, újra tud rendeződni ezzel az igazsággal.

Ezért tudnak a tachyonok beavatkozni a közérzetünk javításába. Azonban ez függ, minden egyén szabadakaratú döntésétől. Ez a fő tényező a meghatározója, az egyénben zajló fejlődés gyorsaságának. A  tachyonoknak természetesen mindenhol jelen kellene lennie a természetben és elérhetőnek kellene lennie minden élőlény számára. Az egyetlen ok amiért még nem elérhetőek a bolygón, az a fátyol, ami a Földet körbeveszi. (A Fátyolról bővebben a Cikkek/Ajánlott oldalak menüpontban olvashatsz) Miután ez eltávolításra kerül, a Tachyonok elárasztják majd a Földet.

Eközben a Plejádok és más fényerők azon dolgoznak, hogy amennyire csak lehetséges elérhetővé tegyék a tachyont a Föld bolygón azért, hogy segítsék a váltás megtörténését és eltávolítsák a fátylat.

 

Tachyon Kamra

„Ahogy lassan közelítünk a régóta megjövendölt Aranykorhoz, a Plejádok kérték a mi mag csapatunkat a Phoenix csoportban, hogy kezdjük el használni az ő technológiáikat az emberiség körében. Ebből az okból kifolyólag, összegyűjtöttük a legjobb plejádi technológiákat amik jelenleg elérhetőek a Földön.

Kapcsolatban vagyunk a tachyon technológia európai feltalálójával, aki közvetlenül a Plejádoktól kapta az információt. A Plejádok és más kozmikus civilizációi a Fénynek, tachyonokat használnak mint alapvető energiaforrás: mint például hiperdrive energiaforrás az űrhajóik számára a hipertér féreglyukak létrehozásával, gyógyításra, információ átvitelre és más célokra.

Magas energiájú, kozmikus fénysugarak lépnek be a Naprendszerbe a csillagközi világűrből és tachyonokat hordoznak magukkal. Néhány ilyen tachyon eléri a bolygónk felszínét egy hiperdimenziós féreglyukon keresztül, amit mi teremtettünk egy kvarc rezgéskeltő kristállyal a Genesis II űrhajó fedélzetén. Ezek a tachyonok felhasználhatóak a Tachyon kamráinkban, amiket a Plejádokkal együtt fejlesztettünk.

Ez a speciális Tachyon Kamra lehetővé és képessé teszi, hogy magasabb dimenziókból a fizikai anyagba érkezzen a tachyon. A tachyonoknak van egy egyedülálló egészségünkre ható és harmonizáló hatása. Képesek teljesen harmonizálni az összes energiamezőt. A tachyon energia élettel telíti az energia mátrixot, mely az összes anyagot formálja és így a mi mentális, érzelmi, éteri és fizikai testünket is. Mindez nagymértékben befolyásolja a fizikai egészségünket és közérzetünket. Mivel minden elektromágneses sugárzást harmonizál, egy kitűnő védelem az elektroszmog minden formája ellen. A kezelés hatása végleges, visszafordíthatatlan és a létezés minden síkjára hat.”

Forrás:  https://tachyonis.org/Chamber.html

 

  Kérdések és válaszok mielőtt ellátogatsz hozzánk:

  Mire jó a tachyon kamra?

  Azt gondoljuk, hogy a leghitelesebb ha erre Cobra szavaival válaszolunk: “ A tachyon kamrák legfőbb haszna, az emberi lény minden szintjének, a fizikai testnek és a magasabb energia testeknek a harmonizálása, illetve ez a technológia tulajdonképpen az, mely igen hatékonyan össze tud kapcsolni minket a Forrással” – Cobra

  Hány alkalommal ajánlott használni?

  Minimum 5 x 30 perces alkalmat javasolunk, hiszen ez is egy folyamat és minden alkalommal más lesz a tapasztalat és a hatás is. Minden ember egyedi, és sajátos ütemben változik, fejlődik. Vannak akik rögtön mélyre ható élményekről és tapasztalatokról számolnak be, míg mások nem éreznek semmit vagy fokozatosan kezdik érezni a finom változásokat, hosszabb idő elteltével. Sokan annyira szeretnek a kamrában lenni, hogy az 5. alkalom után is hetente vagy két hetente egyszer eljönnek, hogy még jobban fokozzák a bennük zajló harmóniát és a Forrással való kapcsolódást.

  Hogyan készüljek az első alkalomra?

  Nagyon ajánlott sok-sok vizet fogyasztani azokban a napokban, hetekben, hónapokban amíg a kamrát használja az ember. A víz információ hordozó és felgyorsítja a méregtelenítési folyamatot. 5-6 órával a kezelés előtt, amennyiben mód van rá, koffeint már ne fogyasszunk. Kérjük, hogy érkezzen negyed órával korábban a megbeszélt időpont előtt és amennyiben lehetséges hozzon magával egy kényelmes ruhát (laza, természetes anyagból készült, cipzár és fémmentes, a legideálisabb a fehér ruha). Szeretnénk elkerülni az utcai ruha használatát a Tachyon kamrában. Minden fémet, ékszert, órát le kell venni előtte.

  Milyen előnyöm származik abból ha résztveszek egy tachyon kezelésen?
  Minden ember más és mindenki egyénileg reagál a tachyonokra. Érdemes elolvasni a véleményeket az oldalon, abból sok minden kiderül. Mi azt ajánljuk a hozzánk érkezőknek, hogy nyitott szívvel és elvárások nélkül feküdjenek be a kamrába. Bízzanak abban, hogy a felsőbb erők, az Isteni vezényli az intenzitást, a kvalitást, az előnyök időzítését és csak adják át magukat ennek a folyamatnak.
  Van valamilyen mellékhatása a tachyon kamrának?
  Előforulhat, hogy elindítja a tisztulási és méregtelenítési folyamatokat a szervezetben. Ezek egyéntől függően lehetnek csupán egy napig de akár pár hétig is eltartóak. Ezek között lehet fejfájás, álmatlanság, hasmenés. Ezek csupán jelek, hogy a méreganyagok távoznak a szervezetből.
  Az állatok kezelésére vagy tárgyak feltöltésére is alkalmas?
  A tachyon kamra kimondottan az emberi evolúció számára lett megtervezve. Nem a házi kedvenceink számára. (nekik a Ligh Mandala-t ajánljuk). Ez a típusú tachyon kamra tárgyak tachionizálására nem alkalmas.
  Mi történik ha kések?

  Amennyiben előre látja, hogy késni fog kérjük, hogy jelezze felénk, de ez az Ön idejéből vesz el, hiszen nem várakoztathatjuk meg az Ön után következő, pontosan érkező vendéget. Amennyiben kétszer nem jön el a megbeszélt időpontra és ezt nem is jelzi felénk, nem fogjuk tudni már fogadni.

  A kamrától várom a gyógyulásom...

  “Sok különböző fejlett gyógyító technológia van, és mindegyik azon az elven működik, hogy harmonizálja a fizikai és nem fizikai testeket, mert a fizikai betegségek legnagyobb többsége, valójában a fizikai megjelenése egy energetikai blokknak egy bizonyos síkon és ha ezeket az akadályokat eltávolítjuk és kiegyenlítjük, akkor a fizikai test könnyen gyógyítható. A tachyon kamrák alapverziója érhető el jelenleg a Földön. Nem képesek közvetlenül gyógyítani a betegségeket, de kezelik a betegségek belső forrását, és így a személy, egy belső átalakuláson megy keresztül, amely segíthet elindítani a fizikai gyógyulási folyamatot. Az igazi, erős kamrák csak az Esemény után lesznek elérhetőek.” – COBRA

  Hogyan kell elképzelni a kamrát?

  A Tachyon kamra egy portál. Tachyon energiát szállít és ad át az emberi testnek. A kliens belép a szobába, ami maga a “kamra” mely fejlett, plejádi tachnológiát használva csoportosítja a beágyazott szent geometriát, nemes fémeket és kristályokat a “féreglyuk technológiával”.             A kamra vonza a tachyon részecskéket a “Földközeli keringési pályán” túlról és összpontosítja, tölcsérszerűen önti közvetlenül arra a személyre aki a kamrában tartózkodik. A magyarországi kamra 2019. áprilisában személyesen Cobra által lett aktiválva.

  Bármikor tudok menni a Tachyon kamrába?
  Csak előre leegyeztetett időpontban tudjuk fogadni a vendégeinket.
  Mennyi idő után múlik el a hatása?
  A hatása állandó és megfordíthatatlan. Tehát nem múlik el.
  Mi a legnagyobb dolog ami történhet velem?
  Minden személy máshogy reagál a pozitív hatására a tachyonoknak. Néha előfordul, hogy a pozitív hatásai nem rögtön, hanem hetekkel később jelentkeznek amikor az illető kompletten befejezte az 5-6 alkalmat.
  Mozgáskorlátozottak is igénybe tudják venni?

  Nem. A kamrában le kell ülni az ágy végébe és óvatosan be kell araszolnia magát az embernek az alacsonyan épített szerkezetbe. A Tachyon kamrát azok tudják igénybe venni, akik elég hajlékonyak és erősek ahhoz, hogy képesek a kamrába önállóan ki és beszállni és nem éri el a súlyuk a 120 kilót. A kliensek 99%-nak nincs problémája a kamrába ki és beszállással. Amennyiben kérdése vagy aggodalma van ezzel kapcsolatosan, kérjük, hogy még az időpontegyeztetés során beszélje meg velünk. A tachyon kamra használata során végig háton kell feküdni.

  Tudtok a kamráról fotót küldeni?

  Nem. Fotó készítése és mobil telefon használata szigorúan tilos a helyiségben! A mobiltelefonokat kint kell hagyni a várakozóban teljesen kikcsapcsolt állapotban.

  Tudok bankkártyával fizetni?
  Nem. Egyenlőre csak készpénzt tudunk elfogadni.

  Kapcsolat

  Tachyon Hungary Kft

  Email

  chamber@tachyonhungary.com

  Telefon

  +36 20 382 4000

  Helyszín

  Mogyoród, Magyarország 

  Fő támogatóink

  Hírlevél