Plejádi spirál

by M.Tricium

A technológia egyenesen a csillagtestvérektől…

,, A szeretet a megoldás kulcsa mindenre.”
/ALAJE a Plejádi/

Jómagam, régebb óta folyamatosan kapcsolatban vagyok és energetikailag együtt dolgozom a Fény különféle csillagnemzetségeivel. Köztük a legjelentősebb csillagközi Fényszövetség: A Galaktikus Konföderáció, ahol több millió pozitív szeretetteljes faj dolgozik együtt azért, hogy felszabaduljon egy olyan negatív földönkívüliek által megszállt hatalmi elnyomás alatt álló bolygó, mint a Föld. A Föderáció legaktívabb tagjai elsősorban a Plejádok (fiastyúk), Szíriusz (nagykutya), Arkturusz (oroszlán), Lyra (lant), Vega, és Androméda (szomszéd galaxis) csillagrendszerekből érkezett csillagnépek közül vehetők ki.
Belső lelki munkáim során és az életemet követően egyre inkább vezettetést éreztem arra, hogy valamit el kéne készítenem, amivel segíteni tudok az embereknek. Hosszú utat tudnék leírni azzal kapcsolatban, hogyan jutottam el odáig, hogy olyan működőképes eszközt alkossak, ami segíti megemelni a víz rezgésszintjét, ezzel visszaállítani a vizet egy természetesen tiszta harmonikus állapotba. Minden információt és adatot „fenntről” kaptam, hogy elkészíthessem ezt az energiaspirált. Ebben engem leginkább a Plejádiak vezettek rá. – M.Triricum

Miért pont a víz?

,, A fizikusok forradalmi felfedezése szerint az emberi gondolat, és megfigyelés hat a bennünket körülvevő anyagi valóságra. A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre – például az élő szervezetre – átvinni.” /Masaru Emoto/
A fizikai, szén alapú élet legfőbb alkotóköve a víz. Lakókörnyezetünkben sajnos a legtöbb elérhető vízforrás gyakorlatilag energetikailag „halott”. Ráadásul, nem beszélve a fölösleges szennyező anyagokról is (pl.fluorid, ami erősen tompítja a tobozmirigy működését). Ezek főleg a vezetékes vízre vonatkoznak. Mivel a víz képes minden információt felvenni a környezetéből, s azt eltárolni molekulaszerkezetében, így továbbadja azt az elfogyasztójának is. Ráadásul, a testünk több mint 60%-a vízből áll, így számos betegség, gyengültségi állapot, fáradékonyság, gyengébb immunrendszer részben az alacsony rezgésszámú víz elfogyasztásának köszönhető. Ezért a célom részben az emberek belső harmóniájának visszaállítása olymódon, hogy a vizen keresztül kapja meg a gyógyulást, feltöltődést. Ez egy speciálisabb módszere a gyógyulásnak. A természetes kozmikus szeretetenergiával feltöltött (revitalizált) állapotú vízzel számos pozitív hatást érhetünk el testünkben: pl. jobb kedélyállapot, erősebb immunrendszer, tisztább és stabilabb biológiai állapot, éberség, koncentráció javulása…stb. Fénymunkásoknak, gyógyítóknak és egyéb energológiával foglalkozóknak: a magas rezgésszint megtartása, könnyedség és az általános belső jó állapot megóvása, segítése. Növények termesztésénél a revitalizált vízzel öntözött palánták sokkal egészségesebbek, erőteljesebbek és szebbek lesznek, gyors növekedéssel bőséges termést hozva.

Hogyan működik az energiaspirál?

,,Minden anyag csak egy bizonyos forrásenergia, erő által keletkezik és létezik. Ez az erő az atomrészecskéket rezgésbe hozza, és azt az atom legparányibb naprendszereként összetartja. Kénytelenek vagyunk azt feltételezni, hogy ezen erő mögött egy tudatos, intelligens „irányítás” létezik. Ez az intelligens „irányítás” az eredeti létrehozója, forrása minden anyagnak nevezett vagy tartott rezgés-halmaznak” /Max Planck/
A spirál közvetlenül képes átadni a rajta átfolyó vízmolekuláknak olyan magas rezgésű fényinformációt, amely az atomokon belüli kvantumok szintjén hat. Ezt a víz felveszi, és gyakorlatilag újra generálja magát, amitől energetikailag élővé válik a víz. Egyfajta visszaállítási folyamatról szól, amitől a víz újra élettel teli, harmonikus állapotban lesz. A spirál speciális rezgésmintát képvisel fizikailag, amely a víz rezgésszámát tudja megemelni. Maga a spirál gyakorlatilag egy fizikailag formát öntött rezgésszakasz. Ennek van további, nem látható szakasza is, amely egy örvénylő fényoszlopot alkot. Ez az energiaörvény a plejádi csillagtestvérek segítségével aktiváljuk be, miután elkészült a spirál. A spirál energiája közvetlen a kozmikus létezés (Forrás) szeretet energiájához kapcsolódik. Ehhez ismeretesek a kvantumfizikai alapok is: miként minden ami körülvesz minket, hullámtermészetű rezgésekből áll, amely spirál alakban áramlik. A kvantumoknak, így az energiának is ahogy a rezgéseknek is három alapvető természete létezik (1. Kifelé áramlás 2. Befelé áramlás 3. Stabil „vanság” állapot). Ezek a tulajdonságok kapcsolatban állnak, és külön-külön is megnyilvánulhatnak. Az áramlások iránya kétféle lehet: óramutató járásával megegyező és ellentétes. A spirál az óramutatóval ellentétes járású, befelé áramló, „gyorsító” rezonanciát képviseli, ami energetikailag építő jellegű.

Hogyan használjuk az energiaspirált?

A használata nagyon egyszerű. Veszünk egy tölcsért, melynek méretei pont olyanok, amelybe a spirál kényelmesen elfér. Annak fölé helyezzük a spirálos tölcsért, amibe kívánjuk az új energetizált vizet folyatni (pl. pohár, palack, ballon stb.). Megnézzük előtte a spirál lefutását (óramutató járásával ellentétes), majd annak irányába örvényszerűen, a tölcsér felső szélére folyassuk a vizet. Ezzel kialakítunk egy elő-örvényt, amellyel előkészítjük a spirál munkáját. Majd a spirálon keresztül átfolyó víz azonnal energetizálódik. Érdemes szépen ívelt tölcsért vásárolni hozzá, amiben jól tud örvényleni a víz.
A kitöltött vizet 3-5 percig állni hagyjuk, míg a folyamat végleg be nem fejeződik (amíg minden vízmolekula „lekommunkálja” egymással az új állapotot). Később, még a víz ízén is megérződik a bekövetkezett pozitív változás, ami tapasztalataim szerint a legalább 2, de inkább 12 órás pihentetés után nyilvánul meg. Az íze selymesebb, lágyabb lesz.

Előrendelés: shop@tachyonhungary.com

Kapcsolat

Tachyon Hungary Kft

Email

chamber@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Mogyoród, Magyarország 

Fő támogatóink

Hírlevél