Light Mandala Rainbow Star

Elköteleztük magunkat amellett, hogy javítsunk földi tapasztalatainkon.

Az öregedésre és betegségekre való fókuszálás helyett, a Light Mandala az életminőségre, egészségre, belső egyensúlyra és hosszú életre helyezi a hangsúlyt. Tudatában vagyunk annak, hogy ennek egyetlen észszerű megközelítése, ha egységbe hozzuk a testet, az elmét, a szívet és a lelket, hogy ellenállóvá váljon és megelőzze az öregedést és a betegségek kialakulását. Az alapelv a megelőzés. Időt és energiát fektetünk abba, hogy részletes és átfogó eszközöket tervezzünk a megelőzésre, a pszichofiziológiai folyamatokra, a Mandala eszközök használatával. Megtisztítjuk és harmonizáljuk az életet – érzelmi, fizikai, mentális és pszichospirituális szinten.

Light Mandala

Ezzel a technológiával gyengéden helyreállítjuk a test energetikai és információs mezejét, oly módon, hogy segítjük és támogatjuk a gyengébb részeket, miközben korrigáljuk a diszharmonikus energiákat. Kristályokon keresztül megtörik a finom, szakrális geometriai rezonáns fény.

A Rainbow Star Mandala feltárja a rezonáns geometriai fotonmezők közötti kölcsönhatásokat az emberi energetikai információs mezőben. A Mandala Scan (leolvasó) egy tablettel működő értékelő eszköz, amely felismeri, hogy milyen mértékű az eltérés a felhasználó „biomátrix mezőjében”. A „rezonáns minták könyvtárát” , mint a táplálékkiegészítőket, esszenciális olajokat, virágesszenciákat, kristályokat, érzelmi, mentális és energetikai problémákat, allergiákat, mérgeket és azok energiáit letapogatja.

Attól függően, hogy milyen minta lett leolvasva a könyvtárból, rezonáns pulzálások detektálódnak azokkal összefüggésben.  A szívritmus változékonyságát mérve, a koherencia állapotunkkal együtt, felbecsüli a megfelelő rezonanciákat, melyek a felhasználó számára megfelelőek és a Rainbow Mandala Scan eredményeként egy információs listát hoz létre. Ez azoknak a legfontosabb információknak a gyűjteménye, melyre azért van szükség, hogy segítsük a lelki belső egyensúly megteremtését.

Az összegyűjtött információkat elküldi a Rainbow Light Mandala-nak, majd tovább küldi a leolvasott rezonanciát közvetlenül a személyre, azért, hogy a szivárványfény mandala hatása a rendszer által kiválasztott, egyensúlyba hozó információk érvényesülni tudjanak.
Röviden, tehát a biomátrixunk által hordozott információk elemzésével, a rendszer megtalálja azokat a rezonanciákat, amelyek segítenek abban, hogy a test és a lélek egyensúlyba, egységbe és harmóniába kerüljön.

Hatékonyság

A szakrális geometria a Teremtés szakrális nyelve és lenyomata, melynek alapja a forma, a hullám és a rezgés, melyekből az egész Univerzum és az összes anyag formálódott. A szakrális geometria tudománya visszavezethető az ókori egyiptomi és görög civilizációkig és a fraktálok modern tudományában ma is folyamatosan tanulmányozzák.
Létezik egy új fejlett technológia, melyet a Sárkány Kapu adott ki: a Mandala Gömb Lézer Rendszer. A Sárkány Kapu fölvette a kapcsolatot a Főnix Csoporttal, ami egy magasan képzett csapat, akik elkötelezték magukat amellett, hogy fejlett technológiákat adjanak át az emberiségnek és segítsenek elterjeszteni ezeket a technológiákat a Földön.

A Rainbow Star Light Mandala (Szivárvány Csillag Fény Mandala) egy bámulatos alternatív relaxációs eszköz azok számára, akik javítani szeretnének fizikai és érzelmi egészségükön, jobb mentális teljesítményt szeretnének elérni, meg szeretnének szabadulni az elektromágneses frekvenciáktól, tiszta Reiki energiára vágynak és természetesen szakrális geometriai frekvenciákra, hogy mély meditatív állapotba kerülhessenek.

Hogyan zajlik egy ilyen program?

Egy teljes, komplex programot kínálunk, amely a következőkből áll: egy szkennelő általi bemérés, amely nemcsak a fizikai, hanem az éteri és asztrális testet is szkenneli, a biometrikus lenyomatokat vizsgálja és kialakít egy ajánlati listát, ahol be kell avatkozni és ezt különféle színű, időtartamú programozott lézerkódokat tartalmazó fény útján teszi meg, amelyet egy tachyonizált kristályon keresztül visz be a „lényünkbe”.

Tehát nem kezelést folytatunk fizikai szinten és betegséget sem gyógyít, diagnózist sem állít fel, hanem olyan belső harmóniát és egységet teremt lelki szinten, ami nagyon jó hatással van a testre és a lélekre is.

A másik lehetőség, hogy egy olyan feltérképezést készít, amelyből látható, hogy abban az élethelyzetben amiben éppen van valaki, energetikailag milyen anyagokat, nyomelemeket, ásványokat, vitaminokat… stb kellene bevinni, mit kellene kerülni, ha segíteni szeretné testi és lelki fejlődését.

Lehetőség van a csakrák állapotának kimutatására is és csakratisztítást is végez egy háromlépéses folyamatban (tisztítás, egyensúlyba hozás, aktiválás).

Egyéni lézerkódsort is létre tudunk hozni az éppen aktuális igényeknek megfelelően. Segíthetünk különféle rejtett képességek felszínre hozásában, erősítésében, mentális és fizikai védelmek kialakításában és a testi, lelki fejlődést segítő folyamatok beindításában.
Egy-egy alkalom kb 1-1,5-2 órás lehet, attól függően, hogy ki milyen állapotban van, vagy mire szeretne fòkuszálni.

  Kapcsolat

  Tachyon Hungary Kft

  Email

  chamber@tachyonhungary.com

  Telefon

  +36 20 382 4000

  Helyszín

  Mogyoród, Magyarország 

  Fő támogatóink

  Hírlevél