Holistic pulsing

Lélekmasszázs

A legtöbb ember problémáját az okozza, hogy nem a saját Énjének, hanem a külvilág elvárásainak próbál megfelelni. Az élet értelme az emberek többségének leszűkült az anyagi javak megszerzésére és a túlélésre. Az állandó stresszes élet, a pénz után való loholás közben , megfeledkezünk létezésünk valódi céljáról. Ez előbb utóbb lelki görcsöket okoz, melyek megakadályozzák a testben a szabad energiaáramlást.

Ismerkedjen meg a szeretet és lélekmasszázzsal, egy ősi módszerrel, mely Ausztráliából származik. Az egész embert, a testet, a szellemet és a lelket kezeli. Ennek hatására harmóniába kerül a kezelt személy, aminek következtében beindul egy lélekemelő, harmonizáló folyamat. Ez a módszer intenzíven hat a lelki egyensúly visszaállítására, ezért nevezik ezt Lélekmasszázsnak is.

Hogyan zajlik egy lélekmasszázs?

A lélekmasszázs során a vendég, kényelmes, cipzár nélküli laza tréning ruhában van és ebben fekszik fel a masszázságyra. A lélekmasszázs egy ringató, simogató kezelés, melynek során a testbe áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező – és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai rendszerünk harmonizálása. A ringatás ritmusával a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

A kezelés 30-40 perces, kérjük hozzon magával kényelmes ruhát!

  Kapcsolat

  Tachyon Hungary Kft

  Email

  chamber@tachyonhungary.com

  Telefon

  +36 20 382 4000

  Helyszín

  Mogyoród, Magyarország 

  Fő támogatóink

  Hírlevél