Eric Klein könyve, a legaprólékosabb és legátfogóbb részletekig ismerteti a Planetáris Felemelkedés folyamatát.

A Kristály Lépcső bemutatja, hogy a tudatosságnak eme ugrása, a mi életidőnkben, hogyan válik elérhetővé az emberiség minden tagja számára, valamint ismerteti a spirituális hiearchiát, amely minden korban inspirálta és tanította az igazság keresőit. Ezeken a csatornázott üzeneteken keresztül, a Felemelkedett Mesterek szeretően és gyengéden ébresztenek minket rá, az emberi sorsunk valóságára.
“Mindannyiótokat arra invitálom, hogy legyetek ti is részesei ennek – nem mint egy ártatlan szemlélődő, hanem mint aktív részvevő -, hogy térjetek vissza kiválóságotokba, hogy térjetek vissza Isteni természetetekbe…. , hogy emelkedjetek fel és térjetek vissza a teljes tudatosságba, amire oly sok életen keresztül vágytatok.” – Sananda (Jézus)

 

A FELEMELKEDÉS MEGTAPASZTALÁSA az emberi evolúció következő, természetes lépcsőfoka.

Mióta több mint 8 nyelven kiadásra került ez a könyv, és napvilágra kerültek a benne található információk, Sananda szavai valóban profétikusnak bizonyultak, mivel ezek az üzenetek világszerte sok Fénymunkáshoz eljutotottak. Eric Klein könyvei, több mint 100,000 példányban keltek el világszerte és jelentős szerepet játszottak abban, hogy a Felemelkedési Terv elhelyezkedjen az emberi tudatosság térképén.

A Felemelkedett Mesterek tanításai, továbbsegítik mindazokat, akik úgy döntenek, hogy az életüket a spirituális útnak szentelik, ezeknek a masszív bolygószintű változásoknak az idején. A Kristály Lépcső egy örökérvényű alkotás, mely szeretettel, igazsággal, reménnyel és ösztönzéssel ragyog és jelentős kulcsként szolgál az átalakulás rejtelmeinek felfedésében, melyet úgy hívnak: FELEMELKEDÉS.
Megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan könyvet nyújthatunk át, ami amellett, hogy teljesen magával ragadó és felemelő, olyan fontos útmutatókat tartalmaz, melyek ismerete minden család és egyén számára nélkülözhetetlenek ezekben az időkben.

Dolgozz napi szinten a Felemelkedett Mesterekkel!

 

A könyvhöz egy 44 lapos kártya csomagot állítottunk össze, mely tartalmazza a Felemelkedett Mesterek  – Sananda, Ashtar, St. Germain és Mihály Arkangyal – személyes üzeneteit. 

A Felemelkedett Mesterek erőteljes, szeretettel teli lények akik segíteni szeretnének neked az életed minden területén. 

Ennek a 44 darabos kártya kollekciónak a segítségével, a Felemelkedett Mesterek napi szinten kísérik majd utadat, emlékeztetnek küldetésedre és az Isteni mivoltodra. Minden kártya, egy speciális üzenetet tartalmaz azzal kapcsolatosan, hogy hogyan tudsz fejlődni az életedben, gyógyulásodban, kapcsolataidban, pénzügyeidben és a spirituális utadon. Meglátod, hogy a Felemelkedett Mesterekkel való napi együttműködésed, Isteni csodákat hoz majd az életedbe. 

Figyelem! A kártya csomag, csak a könyvvel együtt vásárolható meg! Limitált számban érhető majd el! A weboldalon található képek a Felemelkedett Mesterekről csak illusztrációk.

A könyv és kártya csomag ára: 10.000 Ft (+postaköltség)

Előrendelés esetén, a könyv megjelenéséig a hírlevelünkre feliratkozóknak 9000Ft (+postaköltség)

“…Fénymunkás vagy! Egy nagyon fejlett lény. Rendkívül csodálatos és bátor lény vagy. Azok közé tartozol, akik sok ezer évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy elhagyják a felemelkedett létet, hogy ide jöjjönek és 3. dimenziós inkarnációt vállaljanak azért, hogy segíthessék az emberiséget, hogy segíthessék ennek a bolygónak az átalakulását. Elérkezett az idő, hogy valamilyen szinten felismerd az eredetedet, és hogy elkezd értékelni magad azért, aki vagy, az elméden, személyiségeden és a magadról alkotott korlátolt elképzeléseiden túl. Ezért tartozol azok közé, akik elsőkként hallják most ezt…” 
Sananda (Jézus)

“Tegyél meg mindent, amit csak tudsz, hogy ezt az információt elterjeszd, hogy más Csillagmagokat is elérj, akik még nem tudatosak erre a folyamatra és erre a küszöbön álló eseményre”
Ashtar

A KÖNYV MÁR ELŐRENDELHETŐ!

Mindazok akik feliratkoznak hírlevelünkre, a könyv megjelenéséig 10% kedvezményben részesülnek a könyv előrendelése során! Hírlevelünkre a ‘Kezdőlap’ alján tudsz feliratkozni!

A könyv ára: 4800 Ft (+postaköltség)

Előrendelés esetén, a könyv megjelenéséig a hírlevelünkre feliratkozóknak 4320 Ft (+postaköltség)

A megrendeléskor szükségünk lesz a nevedre, szállítási/számlázási címedre, telefonszámodra. Előrendelés esetén csak banki átutalást tudunk elfogadni!

Az ASZF-et és az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező

 A könyv facebook oldalát itt találod:  Megnézem

A kristálylépcső
“….Ez az átalakulás nem valami olyasmi, amit csak nagyon kevés kiválasztott egyén számára szántak. Ez olyasmi, amely most bolygószinten zajlik. Olyasmi, ami minden emberi létező számára elérhető lesz ebben az életben, nagyon rövid időn belül. Ti most értesültök róla. Az első hullámai vagytok azoknak, akik hallottak erről, azoknak, akiket ez érdekel. Tehát, ez nem egy opció. Számodra, csak az időzítés opcionális. Ez nem valami új autó, amit szeretnék eladni neked és eldöntheted, hogy megveszed-e vagy sem. Olyasmiről beszélek, ami bekövetkezik. Így vagy úgy, de meg fog történni. Neked kell összhangba kerülnöd magaddal és megnyílnod az átalakulásra, ha az elsők között szeretnél lenni, akik megteszik a tudatosságnak ezt az ugrását.

 

Szóval miért vagytok ti az elsők? 
Miért vannak kevesen azok, akik készen állnak most arra, hogy halljanak erről? 
Miért vagy te más, kérdezhetnéd. Miért nyitottabb kicsit jobban a te szíved? 
Miért nyitottabb egy kicsit jobban az elméd erre a lehetőségre? 

 

Ez azért van, mert neked némileg magasabb az eredeted. Mindannyiótok, akik ebben a teremben vagytok most velem, ti vagytok azok, akiket a Fénymunkások vagy Csillagmagok kategóriájába sorolnék. Azok vagytok. Hiszitek vagy sem. Nagyon fejlett lények. Rendkívül csodálatos és bátor lények vagytok. Azok közé tartoztok, akik sok ezer évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy elhagyják a felemelkedett létet, hogy ide jöjjenek és 3. dimenziós inkarnációt vállaljanak azért, hogy segíthessék az emberiséget, hogy segíthessék ennek a bolygónak az átalakulását. Elérkezett az idő, hogy valamilyen szinten felismerjétek az eredeteteket, és hogy elkezdjétek értékelni magatokat azért, akik vagytok, az elméteken, személyiségeteken és a magatokról alkotott korlátolt elképzeléseiteken túl. Ezért tartoztok azok közé, akik elsőkként hallják most ezt.

 

Ezért van az, hogy te éber vagy a lehetőségre. Sokan hallották már a Felemelkedés eme leírásait, és valamilyen oknál fogva mégsem ébrednek rá. Valamilyen okból kifolyólag, ők némiképp álmatagok vagy hitetlenek. Az ő idejük is el fog jönni. De ez most a te időd. Ennek a sorozatnak a részeként együtt fogunk dolgozni – azokkal, akik úgy döntenek, hogy folytatják – a Felsőbb Énetek leleplezésén, megnöveljük a tudatosságotokat arról, akik valójában vagytok, a személyes élettapasztalataitokon és a személyiségeteken túl. Elkezditek majd megtapasztalni énképetek kitágulását. Elkezditek egyre inkább megérezni az igaz jelenléteteket, a Felsőbb Éneteket. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy minél erősebben összekapcsoljunk benneteket önmagatok ezen aspektusával. Dolgozni fogunk azon, hogy a Felsőbb Ént integráljuk, hogy ne érezzétek magatokat elválasztva Istentől vagy valódi Önmagatoktól, hogy ne érezzétek magatokat hatalomtól megfosztottnak vagy tehetetlennek vagy elveszettnek ebben a 3. dimenziós mocsárban, amit ti “földi tapasztalás”-nak neveztek. Nagyon sok haszna van ennek a folyamatnak. Ez ugyanis egy folyamat….”

“Létezik felszabadulás a harmadik dimenzióból. Ez a FELEMELKEDÉS” 
St. Germain

“Azért vagyok itt, hogy arra bátorítsalak, hogy folytasd ezt az utat, amely hamarosan beteljesül az életedben. Legyen hited és bízz mindvégig. Az áldásunk veled van. A szeretetünk nagysága mérhetetlen.” 
Mihály Arkangyal
.

Kapcsolat

Tachyon Hungary Kft

Email

chamber@tachyonhungary.com

Telefon

+36 20 382 4000

Helyszín

Pest megye, Magyarország 

Fő támogatóink

Hírlevél